KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Sphere Serverını kurdukta internette nasıl yayınlayacaz? Kafede anamakinadan kuruyorum loginservera ne yazcaz?-takıldım kaldım. Ne yapacam evden kurdum diyek serverı arkadaş nasıl girecek??[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 www.whatsmyip.com a girip ipni öğren önce (diyelim ki 192.168.0.1) sonra da girmek isteyenlere soyle LoginServer=192.168.0.1;2593 yazsınlar[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Evdeki Bilgisayarın İPsini Al. Hangi Siteden Alıyoduk Unuttum. Aldıktan Sonra Cafedeki Bilgisayarların C:Program FilesUltima Online Adlı Klasorde Bulunan "login.cfg" Dosyasını Notepad Gibi Bir Dosyada Aç. "Login Server = İp Adresin,Sphere.ini Ye Yazdığın Port Adresi" Yapacaksın. Virgülü Unutma. Sonra Client Programından Gireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Eğer Win 98 Kullanıp. Çalıştıra winipcfg Yazıp Olacağını Düşünüyosan Hiç Deneme. Olmaz Çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nopel o dediğin xp de çalışmıyor olmasın sakın :) benim bildiğim gayet güzel çalışıyor 98 de[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Çalıştır a Command yaz çıkan ms-dos penceresine ipconfig yaz tmm dır.[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 12 Temmuz 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 fakat baslıgı cok sevdim ben dunyaya acılıyoruz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Sen dur daha Kayinata açılcaklar :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hahahaha bu serverda tutulmazsa yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Eee Peki neden onceden bunu denedim de başarısız bir sonuça wardım. Ayrıca Kafedeyim 127.0.. bunu mu kullanacak ana makineye girmek isteyenler Ayrıca başlıgı sevmenize sevindim -------Saygılarımla -----ben eko dermsiin bana keko[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 galiba herhangi bir yerde bir yanlıslık yapmıssındır yoksa olurdu yani [Bu mesaj kaan0489 tarafından 12 Temmuz 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 KillJoy: eğer internet cafe üzerinden bir uo serverı açıyorsanız, ana makinadan açmalısınız. çünkü içerdeki, yani network arkasındaki bilgisayarlar internete çıkamazlar. www.ipbul.com adresine girerek ip adresini bulursun, daha sonra bunu eşine dostuna verirsin. Login dosyalarına ip ve portunu yazarak girebilirler.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 İp Adresim Burdan ip Adresini Öğren Daha Sonra Gİrmek İsteyen kişilere burda çıkan ip ye ,2593 ekleyin. Örnek:LoginServer=x.x.x.x,2593 Gİbi...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 birinci sorun ip değiştiği zaman nolacak (sabit ip almalısın) ikincisi adsl bağlısındır büyük ihtimal ile modemden 2593 yada hangi portu kullanıyorsan sphere nin çalıştığı makinaya yönlendirmelisin... bunları sağlarsan dünyaya açılırsın :) ipni öğrenmek için winxp de başlat>çalıştır>Cmd>ipconfig win98 de başlat>çalıştır>command>ipconfig ama modem alıyor senin ipyi o yüzden http://www.ipadresim.com dan ipne bakabirsin... saygılar...[signature][hline]- SlayerTr - [Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Eğer dial-up falan kullanıyorsan ve ip'in değişiyorsa. Dynamic DNS olayından yararlanabilirsin, faq bölümünde yazıyor olmalı.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: DIEMASTER, 12 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Sen dur daha Kayinata açılcaklar :) Tam olarak hatırlamıyorum ama bir kaç ay önce koyün birinde köylü tarlada çalışırken uzaylının geldiğini söylemişti.. Uzaylı Ultima Online oynamaya gelmiş :) bizim köylüde taş atarak kovalamış. siz istediğiniz kadar uğraşın bir daha gelirlermi hiç :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 oha falan oldum yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Saolun arkadaşlar 1.si merak etmeyin ben kesinlikle ip'mi biliyorum 2.si tekrar deneyem bakam portu yazmadım galiba ondandır neyse -----Saygılarımla[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Uzaylı ve UO ha güzel[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar