Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Adamlar savaşa hayır diyo ama kaç yaşamın gittiğinden çok bununla ilgililer. END THE WAR, NOW! US out of Iraq - Bush out of White House! Cost of the War in Iraq $122,497,916,607 <------ Sürekli artıyor rakam http://www.hippy.com Kendiniz bakın[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 http://costofwar.com/ altındaki linke tıklasan neden onun o şekilde olduğunu görürdün.[signature][hline]rtc
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 doğru ama yaşayanlar için birşeyler yapmak için, yaşayan insanlar lazım bence[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 insanları yaşatmak için para lazım ama[signature][hline]Viceroy m0o Corporation
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 önce yaşasınlar sonra yaşatırız.[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o paralar bi taraflarında patlasın[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman..
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 savaslar olur . olmasin guzel bir istek ama bir de dunya gercekleri var . para da lazim . zaten savaslarda genelde para icin cikar . demek ki hipiler irak savasinin kendini amorti etmeyecegini dusunuyor . yakisiksiz bir tutum tabii . mesela orda burda surtup uyusturucu kullanip hic bir sey yapmadan gezmeseler oturup para kazandirsalar ulkelerine belki irak savasi olmazdi . savas olmasin diyipte sagda solda toplanip bagirip cagirmaktan baska bir sey yapmayan insanlarin samimiyeti o kadar olur zaten .
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Deep-Night altındaki linke tıklamayı deneseydin... Kınanacak ne var bunda? ""Every gun that is made, every warship launched, every rocket fired, signifies in the final sense a theft from those who hunger and are not fed, those who are cold and are not clothed."[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 13 Temmuz 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aynen kınayalım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 altındaki linke tıkladım ve neden kınamayı sürdürdüğümü açıkladım[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Görmemişim pardon :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bence şöyle düşün: o parayla zilyon trilyon tane aç insan doyar, evsiz insanın evi olur bir sürü güzellik yapılır.. veya hippiler bi sürü ot alıp vurdumduymaz havayolu uçuşlarına geçebilirler hehe :) içimden bi ses unity uzun uzun bişeyler yazacak diyor..[signature][hline]Şuutoooo !!!...
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hayir o paranin oyle yazilmasinin bambaska bir amaci var. sen kendi isiyle ilgilenen angut, bencil oy vereni insanlar oluyor diye motive edemezsin. senin cebinden para cikiyor dedin mi gelecek secimde adam bambaska oy atar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ehe saka mi bu ya, caniniz mi sikiliyo nedir. kim yazmis kac insanin oldugunden cok parayla ilgileniyoruz biz diye, ben goremedim acikcasi. War affects everyone, not just those directly involved in the fighting. This webpage is a simple attempt to demonstrate one of the more quantifiable effects of war: the financial burden it places on our tax dollars. soyle bisey gordum ki, anlamayan olabilir cevireyim, kisaca `savas sadece katilanlari degil, herkesi etkiler, bu site de savasin olculebilir yanlarindan birini, yani maddi yanini gosterme amacli bir sitedir` diyor. kimse olenler umrumuzda degil paramiz gitti aah ah dememis, kaldi ki o parayla alemlere akardik da denmemis su kadar dunya sagligina yatirim yapardik gibilerden hesaplamalar yapilmis. ha bi de boyle bi seye insanlar olurken parayi dusunuyolar diye kizmak en kibar tabiriyle saf bir yaklasimdir. insanlar savastan cok savasin ekonomik etkileri sonucunda olurler. benim yasadigim yerde fazlaliktan kullanma tarihi gecip cope atilan tibbi alet ve ilaclarin onbinde biri orada olsa ne hayatlar kurtulur. unitinin degindigi nokta da sitenin bambaska bi `aspekti` tabi efenim.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yemişim hipileri size bişi olmasın :-P Yalnız benim bu konuda ilgimi çeken şey dark efendinin bu ayki mesaj atma kotasını bu başlıkta doldurmuş olmasıdır. Geçen ay bir mesaj atmış, bu ayda bu mesajla 1 mesajlık kotasını doldurmuş oldu. Artık diğer mesaj bir ay sonra :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 unity ve darkın soyledigi herseye katılıyorum hatta yorum yazcaktımda farklı bişi olmayacağı için yazmadım , hemen galeyana gelip biyerleri kınayacağız demeden az düşünüp de haraket etmekte fayda var[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Öne çıkan mesajlar