spompas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cumartesi günü alkolü fazla kacırıp banka kartımı bankamatikte unuttum bugunde farkına vardım, acaba kartımı makina almışmıdır yoksa sıradaki müşteri için şans olarak hala başka işlem yapmak istiyormusunuz ekranındamı kalmıştır? hoş içinde para felan yoktu hepsini çektim ama ne bilim içime kötü şeyler dogmuyor değil. "banka bu arada akbank" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 pinli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 içinde para yoksa, sonraki müşteri en fazla kapı açmada kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet şifresi war fakat makinanın içinde unuttum, paramı cektim ve gittim başka bir işlem yapmak istiyormusunuz ekranında kaldı öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bişiy olmaz lütfen kartınızı alınız kartınızı alınız alınız lınız nız zzz dedikten sonra hebelöp efektiyle yutuyo no worries. ha hemen arkandan biri geldiyse o süre içerisinde gg =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ahaha =) sevindim bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben de yapmıştım aynısını, ne tür bir ruh haliyle yaptığımı hatırlamıyorum ama ertesi gün gidip şubeden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Overseer said: bişiy olmaz lütfen kartınızı alınız kartınızı alınız alınız lınız nız zzz dedikten sonra hebelöp efektiyle yutuyo no worries. ha hemen arkandan biri geldiyse o süre içerisinde gg =P hahaha açıklama süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hesap kartiysa sorun olmaz zaten parayi cektiysen =] islem yapmayinca bi sure sorna atm el koyuyor karta eu icindeki hastanedeki parayi cektikten sonra atm kartima el koydu bende kampusteki subeye baglidir diye dusundum gittim sordum oraya yok konaktaki genel merkeze git dediler ugrasmadim direk kartim kayboldu diye musteri hizmetlerini aradim orda iste para cekilmis karttan diye ugrastirdilar yok islem yapilsinmi guvenlik kamerasi flm =p ugrastirmayin para icin kartimi yollayin dedim gittim aldim subeden sonra benzer bi durum varsa genel mudurlukmu ne ordan alman daha uzun suruyor kartimi kaybettim diye ara bence en azindan isbankasi oyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben de aynı şeyi yaptım sanırım yutuyor makine kısa bir süre sonra ya. Benimkinde baya para vardı kimse çekmemiş internetten bakmıştım sonra. Çok tırsmıştım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar