Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun durumu

Hapl0

Öne çıkan mesajlar

beyeler eski bir warhamer oyuncusu olarak yeniden oyuna döndüm.Oyunu ilk çıktığından beri oyamaktayım iyi kötü oyunu ve oyunun sorunları hakkında iyi kötü bilgim var.Oyun gerçekten çok düzelmiş ve gelişmiş.Bizler eskiden ne eziyetler çekiyormusuz.Eskiden RvR de sıkılırdım senoryo yapmak eğlenceliyidi.Şimdi ise RvR yapmayınca oyundan sıkılıyorum.Warbandlar halinde savaşmak ne eğlenceliymiş bütün warband tek vucut olmaya çalışıp karşıdaki 2 warbandı yenmeye çalışıyor.
Hatırlıyorum eskiden RvR bo'dan bo'ya koşmaktan ibaretti .Şimdi warbandımı kaybedince zonda onları bulana kadar defecalerca kesiliyorsuz.
Hele king pushlar görülmeye değer.ilk gördüğümde cidden çok şaşırdım.Sanki prag ta guildler resmi geçit yapıyor.her bo'da warbandlar,sokaklarda yürümek tehlikeli her an bir warband tarafıdan pusuya düşürülebilirsin.
Ben oyunu düşük oyuncu sayısı yüzünden bırakan bir insan olarak aynı sebepten bırakanlara oyuna bir göz atmalarını tavsiye ederim.Özellikle eski Ex parte ve exile oyuncuları yeniden bir göz atmaları önerilir.Ama dediğim gibi kalabalık ve iyi organize olan bir guild şart
Sosyal ağlarda paylaş

release de oynayip birakmistim ben de daha sonra. baslasam diorum? causal barinabilir miyim oyunda? oyle arada gir rvr yap. arada scenerio takil falam? yoksa adam gibi oturup bi char ve bu chara rr kasmadan tutunamaz miyim?zira cok zaman harcayamayacagim oyle gunde 2-3 saat falam.war uygun mudur yoksa baska alternatifler mi degerlendirmeliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

rank 32 e kadar çko keyif alabilirisin.Ama ondan sonra oyun biraz düzenli oynamaya ve iyi bir güildin olmasına bağlı oluyor.Ama sen gunde 2-3 saat oynarım diyorsan zaten o süreyle senin 40 olaman 1 kaç ay sürer.Aslında bu durum oynadığın chara görede değişir.Orneğin witch hunter çok iyi solo oynanır.rvr de sola gezebilirisin.Ama healer solo rvr pek yapamaz.Tabi keyif senin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...