Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Tabi onun adı chopper değil choppa oda ayrı mesele. ( alışamadım daha :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o diiilde serverlar boş pvp yapcak yer bulamıom lvl 12 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 empire t2 orvr lakete fena savaşlar dönüyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arcane said: Gork çarpar. Marl0_on said: ya da Mork? mork mork ufak goblinleri mork carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 t3 kalabalık olmaz diye düşünüyodum oyun kalabalıklaşmış heralde dün akşam feci savaşlar oldu talabeclandde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 öfff bea finaller bitti, eve dönmek zorunda kaldım. usb modem var eski pcde, laptop 64 bit tanımıyor modemi! driver uyumlu değilmiş.. giremiyorum oyuna ya çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 beyeler eski bir warhamer oyuncusu olarak yeniden oyuna döndüm.Oyunu ilk çıktığından beri oyamaktayım iyi kötü oyunu ve oyunun sorunları hakkında iyi kötü bilgim var.Oyun gerçekten çok düzelmiş ve gelişmiş.Bizler eskiden ne eziyetler çekiyormusuz.Eskiden RvR de sıkılırdım senoryo yapmak eğlenceliyidi.Şimdi ise RvR yapmayınca oyundan sıkılıyorum.Warbandlar halinde savaşmak ne eğlenceliymiş bütün warband tek vucut olmaya çalışıp karşıdaki 2 warbandı yenmeye çalışıyor. Hatırlıyorum eskiden RvR bo'dan bo'ya koşmaktan ibaretti .Şimdi warbandımı kaybedince zonda onları bulana kadar defecalerca kesiliyorsuz. Hele king pushlar görülmeye değer.ilk gördüğümde cidden çok şaşırdım.Sanki prag ta guildler resmi geçit yapıyor.her bo'da warbandlar,sokaklarda yürümek tehlikeli her an bir warband tarafıdan pusuya düşürülebilirsin. Ben oyunu düşük oyuncu sayısı yüzünden bırakan bir insan olarak aynı sebepten bırakanlara oyuna bir göz atmalarını tavsiye ederim.Özellikle eski Ex parte ve exile oyuncuları yeniden bir göz atmaları önerilir.Ama dediğim gibi kalabalık ve iyi organize olan bir guild şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 evet bende dönmeyi düşünüyorum hatta açtırıyorum accyi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cedrusa tamamen katılıyorum warhammerın en keyifli zamanları tadını çıkarın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu gamecard niye tükenmiş heryerde:S ankarada alabileceğim yer varmı yada internette satan güvenli bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 release de oynayip birakmistim ben de daha sonra. baslasam diorum? causal barinabilir miyim oyunda? oyle arada gir rvr yap. arada scenerio takil falam? yoksa adam gibi oturup bi char ve bu chara rr kasmadan tutunamaz miyim?zira cok zaman harcayamayacagim oyle gunde 2-3 saat falam.war uygun mudur yoksa baska alternatifler mi degerlendirmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 rank 32 e kadar çko keyif alabilirisin.Ama ondan sonra oyun biraz düzenli oynamaya ve iyi bir güildin olmasına bağlı oluyor.Ama sen gunde 2-3 saat oynarım diyorsan zaten o süreyle senin 40 olaman 1 kaç ay sürer.Aslında bu durum oynadığın chara görede değişir.Orneğin witch hunter çok iyi solo oynanır.rvr de sola gezebilirisin.Ama healer solo rvr pek yapamaz.Tabi keyif senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 anlattığına tam uygun, devamlı oynamayı gerektiren bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bugün collectors edition gördüm electroworld de hayvan gibi bir kutu baya ağır 110 tl. ben cd keyi almışım 10 dolara. oyun dışardan süper görünüyor da ben oynarken bug manyağıydı. accountun idsini bile unuttum şimdiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 "Ama healer solo rvr pek yapamaz." pek doğru değil, adam kesemessin tabi ama renown solo wh/we ye yakın kasarsın, kasmak mesele değil bence eğlenceli de, DoK/WP hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bak canım çekti wowdan da bıktım indirsem mi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu master account name nedir? ben account aldığımda yoktu sanki of us sitesine bakıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar