Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sardius said:

Harir said:

ya enginar iyi de Bw varken gidip de enginar alası da gelmiyor insanın içinden:)işte anca magnet olursa

ahh ahh archkanım duymasın bunları kahrından ölür. allahtan bıraktıda oyunu bakmıyor buralara artık...

:D duydum sardim duydum, haririn ne nane olduğu belli zaten :)
eng gelince oynamadan bilinmez, tadından yenmez. Eng herkes oynayamaz, belli bi olgunluk gerektirir. (harirde olmayan şey):D

Not: Oyuna dönme meyilim olsada iş yoğunluğundan ocak 15 kadar kapalıyım. ocak ayından sonra üyeliği aktifleştirip bi yoklamayı düşünüyorum :D
Mesaj tarihi:
ah archkan abim yaw nerelerdesin valla ventten ezan dinlemeyeli dinden cıktım :D
sen bakma bu harire kafasına cok vuruyolar ii düşünemiyo artık engi herzaman iidir hele magnet olsan bizim wbde renowna doyarsın valla
Mesaj tarihi:
sonunda yine deste dönme kararı aldık -_- sıkıldım tank olcam chosen pvpde nasıl oynanır hangi aurayı kullanmalıyım nası bi talent yapmalıyım two handlemi dalcam one hand+ shieldlamı baya sıraladım :D
Mesaj tarihi:
Chosen iyi seçim auralarına birşey diyemicem ama 2h one hand her türlü iş görür.http://www.warhammeralliance.com/forums/forumdisplay.php?f=37 burdan çoğu sorunun cevabını bulabilirsin chosen adına.
Mesaj tarihi:
sabit aura kullanmıyosun. 3 tanesi sürekli aktif olabiliyor.
Şekil 1: makro kaydı olan klavyelerden, 3 lü gruplar halinde, farklı farklı auraları kaydetmek (atıyorum, ap çalma, str, resist 3 lüsü)
şekil 2: curse.com dan 2 farklı addon kullanarak, en çok kullandığın skill ile, auralarını tek bir skill altında topluyorsun. pvp de, o skilli vurmaya çalıştıkça auraların otomatik değişiyor..

Yani öyle 1 aura açma gibi bir şey yok :P. Nornda başlıyosanız, ve fikir değiştirmeyecekseniz yine, oyun içi pm atabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
yok artık başlıyoruz diye düşünüyorumda kredi kartlarında sorun çıktı ondan biraz sorun çıktı ne zahmetliymiş chosen oynamak:D oyundan pm atarım oyundaki ismin ne blind ?
Mesaj tarihi:
Kredi artı sorun çıkardı:/ Yazıyorum bütün bilgileri açılmıyo bide 1 saatliğine kitliyo paymenti ,yeterli parada var internetede açık kart neden olabilirki?
Mesaj tarihi:
Delirtcek beni bu oyun kredi kartıyla açmaya çalışıyorum kredi kartını kabul etmiyo gamecardla açıyım dedim yatırdım parayı ellerinde kalmamış nası açcam bu accyi >_<
  • Yeni Oluştur...