arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Aslında o melee dps nub ondan oluyor o.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Torondor said: ders çalışmaktan kafam durdu... anlatmaya çalıştığım adamlar bana 3-5 vuracak ama bende onlara 3-5 mi vuracagım? adam kesebiliyorlarmı yani? chosen'a baktım gür gür koyuyodu çocugu videoda.. bi addon galiba onu kestin bunu kestin falan diye yazıyodu hep bir tek chosen öyle abartı tanklardan, aklında olsun.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 nuupluktan değil aslında arcane. Ayaklı bombalar her yerden üstüne koşup koşup geliyor. Artık rifter engineer bile kalmadı oyunda. Bw daha iyi yapıyor, bi oraya, bi buraya.. Deli dana gibi... Birde botlara aptal bi talisman çıkartmışlar. Fişek gibi gidiyor. Tank yetişmek için, flee felan basıyor :P.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BlindArcher said: Birde botlara aptal bi talisman çıkartmışlar. Fişek gibi gidiyor. Tank yetişmek için, flee felan basıyor :P. ya da tank giyiyor, onu kitelamaya çalışan fakirleri kesiyor. (:P)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sam'in heal range'den çıkması için bir speed bonusu eksikti :P
Hao Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BlindArcher said: Birde botlara aptal bi talisman çıkartmışlar. Fişek gibi gidiyor. Tank yetişmek için, flee felan basıyor :P. Odjira :)
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Choppada hangi feat iyi aoe olanmı single target olanmı pvp ve rvr için
sardius Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Hapl0 said: Choppada hangi feat iyi aoe olanmı single target olanmı pvp ve rvr için bu biraz partye baglı. yani solo takılıyosan veya sc lere randomlarla giriyosan aoe gitmenin bi anlamı yok gibi. single daha iyi. ama aoe ye göre ayarlanmış party de aoe gitmen daha fazla basarı gösterir. gerci tek grup aoe de olmuyor. aoe partyler( wb yi kastetmiyorum. sc ler icin) genelde 2 party olarak giriyorlar. ancak o şekil düzgün bişiler oluyor. yoksa tek party deki 2-3 aoe dps yeterli olmuyor katliama:)
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 4-5 kişi oynıycaz zaten de choppa çok çabuk ölüyo :/ arkada 1 healer varda yetmiyo 2-3 kişi dalınca direk yatıyorum ne yapmam lazım
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 O yüzden 2 healer açıyorsunuz ya (bu cümle, diğer konudaki oyuna başlayacak 5 arkadaş sizseniz geçerli. Karıştırmışsam affola). Tanklara guard felan gelecek, sizdeki hasarın %50 sini alacaklar. Daha daha ilerde, düşmandan kaçabilecek skilleriniz olacak. AMA yine öleceksiniz! Birbirinizi resleyeceksiniz felan. Bu şekilde, pvp oyunu nede olsa.. Bu arada hangi serverdasınız? karak norn da dest oynuyorsanız eğer, türklerin olduğu bir guild var. Katılmak isterseniz guild ismi invadoria (şuan 23 türk arkadaş online)
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 invadoriayı biliyorum karak eight peaksdeyken invadoriadaydım bakalım arkadaşlarla başlıycaz 2 kişi healer olca 1 magus 1 sorcerer 1 chosen 1 de black orc yada marauder olcak choppa oynamak istiyorumda şu anda herkes başlamadı 1-2 heal olduğu halde üzerimde yatırıyolar birde order oynıyan arkadaşlara bir sorum olcak engineerın pvp si nasıl dpsi yeterlimi?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sadece ilk çıktığı ay oynadım geri açsam mı ki accountu karak norndaydım ben de 31 chosen ım yada 32 ya da eyt piiks deyim hatırlamıyorum..
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yeterli tabiki :D. Yinede ufak ufak damage görmek, problem olmamalı oynayacak kişi tarafından. Toplamda çıkan hasar yüksektir. Tabiki, hızlı combatlarda dps skilleri pek işe yaramayabilir, alan ağacında.
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sorcerer açıyım deniyim dedim ne güzel ya 3 lvlım 12k dps yapmışım senaryoda xD
Harir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Engineerın dps yeterli ama yine de dps olarak premade grubuma almam:)Magnet party olmadığı sürece tabi.Black orc yerine de black guard öneririm.Outgoing heal debuff yeter.Ap yemesi de var tabi.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Öyle, sayı azaldıkça bg nin özellikleri ön plana çıkıyor. Seviyorum bg leri, ellerine kalkan alıp, guard atmayı öğrendiklerinde :P
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Enginar AoE spec hala çok iyi ama iyi o Engineer nadir olduğundan göze çarpmıyor.
Harir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya enginar iyi de Bw varken gidip de enginar alası da gelmiyor insanın içinden:)işte anca magnet olursa
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Öyle demeyin ya, range den core ability ile alan stagger iyi birşey. Tabi zerglerde iş yapmaz orası başka.
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 oyunu galiba bioware devralmış goadan bağırıolardı oyunda
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Goa dan bağırıyolardı derken? Order tarafında gm ler pek bi samimi sanırım :o. Regiondan birisini sorduklarını bile duymuştum :P
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 virgül koymamışım:D oyunda bağırıyolardı bioware devralmış goadan diye
sardius Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Harir said: ya enginar iyi de Bw varken gidip de enginar alası da gelmiyor insanın içinden:)işte anca magnet olursa ahh ahh archkanım duymasın bunları kahrından ölür. allahtan bıraktıda oyunu bakmıyor buralara artık...
Öne çıkan mesajlar