Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Torondor said:

ders çalışmaktan kafam durdu... anlatmaya çalıştığım adamlar bana 3-5 vuracak ama bende onlara 3-5 mi vuracagım? adam kesebiliyorlarmı yani? chosen'a baktım gür gür koyuyodu çocugu videoda.. bi addon galiba onu kestin bunu kestin falan diye yazıyodu hep

bir tek chosen öyle abartı tanklardan, aklında olsun.
Mesaj tarihi:
nuupluktan değil aslında arcane. Ayaklı bombalar her yerden üstüne koşup koşup geliyor. Artık rifter engineer bile kalmadı oyunda. Bw daha iyi yapıyor, bi oraya, bi buraya.. Deli dana gibi...
Birde botlara aptal bi talisman çıkartmışlar. Fişek gibi gidiyor. Tank yetişmek için, flee felan basıyor :P.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Birde botlara aptal bi talisman çıkartmışlar. Fişek gibi gidiyor. Tank yetişmek için, flee felan basıyor :P.

ya da tank giyiyor, onu kitelamaya çalışan fakirleri kesiyor. (:P)
Mesaj tarihi:
Hapl0 said:

Choppada hangi feat iyi aoe olanmı single target olanmı pvp ve rvr için

bu biraz partye baglı. yani solo takılıyosan veya sc lere randomlarla giriyosan aoe gitmenin bi anlamı yok gibi. single daha iyi. ama aoe ye göre ayarlanmış party de aoe gitmen daha fazla basarı gösterir. gerci tek grup aoe de olmuyor. aoe partyler( wb yi kastetmiyorum. sc ler icin) genelde 2 party olarak giriyorlar. ancak o şekil düzgün bişiler oluyor. yoksa tek party deki 2-3 aoe dps yeterli olmuyor katliama:)
Mesaj tarihi:
4-5 kişi oynıycaz zaten de choppa çok çabuk ölüyo :/ arkada 1 healer varda yetmiyo 2-3 kişi dalınca direk yatıyorum ne yapmam lazım
Mesaj tarihi:
O yüzden 2 healer açıyorsunuz ya (bu cümle, diğer konudaki oyuna başlayacak 5 arkadaş sizseniz geçerli. Karıştırmışsam affola). Tanklara guard felan gelecek, sizdeki hasarın %50 sini alacaklar. Daha daha ilerde, düşmandan kaçabilecek skilleriniz olacak. AMA yine öleceksiniz! Birbirinizi resleyeceksiniz felan. Bu şekilde, pvp oyunu nede olsa..

Bu arada hangi serverdasınız?

karak norn da dest oynuyorsanız eğer, türklerin olduğu bir guild var.
Katılmak isterseniz guild ismi invadoria (şuan 23 türk arkadaş online)
Mesaj tarihi:
invadoriayı biliyorum karak eight peaksdeyken invadoriadaydım bakalım arkadaşlarla başlıycaz 2 kişi healer olca 1 magus 1 sorcerer 1 chosen 1 de black orc yada marauder olcak choppa oynamak istiyorumda şu anda herkes başlamadı 1-2 heal olduğu halde üzerimde yatırıyolar birde order oynıyan arkadaşlara bir sorum olcak engineerın pvp si nasıl dpsi yeterlimi?
Mesaj tarihi:
Yeterli tabiki :D. Yinede ufak ufak damage görmek, problem olmamalı oynayacak kişi tarafından. Toplamda çıkan hasar yüksektir.
Tabiki, hızlı combatlarda dps skilleri pek işe yaramayabilir, alan ağacında.
Mesaj tarihi:
Engineerın dps yeterli ama yine de dps olarak premade grubuma almam:)Magnet party olmadığı sürece tabi.Black orc yerine de black guard öneririm.Outgoing heal debuff yeter.Ap yemesi de var tabi.
Mesaj tarihi:
Harir said:

ya enginar iyi de Bw varken gidip de enginar alası da gelmiyor insanın içinden:)işte anca magnet olursa

ahh ahh archkanım duymasın bunları kahrından ölür. allahtan bıraktıda oyunu bakmıyor buralara artık...
  • Yeni Oluştur...