mastirmusti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Oyuna para ödeyince ne değişiyor ? Kredi kartı haricinde başka oynama yöntemide varmı aylık ne kadar lütfen yardım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 haydee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ahahaha... post kastırmanın yeni yolu... oyuna para ödeyince ekstra %50xp geliyor. binekleri daha erken alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastirmusti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Çok saolun iki tane aynı sayfdan açtım yanlışlıkla k bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 rica ederim her zaman... biz bunlar için varız. oyun içinde olan eventlerede sadece para verenler katılabilior. mesela gm bulmaca vs vs gibi. eğer aylık para vermiyorsan her öldüğünde xp kaybediyorsun ve düşmanların senin cesedinden itemlarını çalabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastirmusti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Hem cd alıp hemde her ay para ödemen lazım dimi her ay ödemen yetmiyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tabiki önce cd ye para verceksin ki, online olarak bu artıları kazanman için bi şifre çıkacak içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastirmusti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Tekrar saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bişi deği. eğer bi sorun olursa oyunda beni bul. adım aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastirmusti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 peki önceden oynadığın accountaki charları yeni açtığı paralıya akta biliyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hayır ama yeni bir patchle onu ekliceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastirmusti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Tekrar tekrar saol zamannını aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok önemli diil. gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bu arada arkadaş söylediklerinde ciddi değil. Oyunu ücretsiz oynarsan, 10 leveldan yukarı çıkamıyorsun. Sadece seninle aynı level a sahip oyuncular ile takılıyorsun. mail atamıyorsun vb. gibi kısıtlamalar var. Oyunu satın aldığın zaman, level kasabiliyorsun. Kısaca bu. Oyunu ilk satın aldığında ilk ay para ÖDEMİYORSUN. Sonraki her ay için, belli bir ücret ödemen gerekiyor. Herkez aynı oyunda, premium gibi şeyler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 combo breaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sdfsafsafasdgasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar