Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Gündüz Vardiyası Topic i

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

ben sen değilim karıştırma , farkettiğin gibi gemim madalyam hiç bir şeyim yok ve ihtiyacım da yok , ayrıca gelirse silinmesini de isteyeceğim , o gemi gerçek değil bunu bil ..
Ben buraya eğlenmeye geliyorum , o zaman forum moderatör u de mi post kasacam Gece Vardiyası açmış , post kasacak olsam gider ona atardım ..[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

nie karıştırıyım ki?
neden açtığınız öğrene bilirmiyim bu topiği?gece vardiyası topiği geceleyin paticikte olan kişilerin orda geyik çevirmesiiçin açılmış bir topicdir sanırım.gündüz çoğu üye zaten burda her üyenin buraya post atamsı abes kaçar.isteyen atar isteyen atmaz o ayrı konu tabi,ben sen post kasiosun demedim zaten.zaten modlar gerekli gördüğü şeyi yapıcaktır daha bişey söylemicem.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bismillah birader manyakmısın nesin , forumun koskoca moderator u aynı konunun benzerini açmış , garbage da değil burada duruyor , ( bakınız { özellikle Natural_Jedi } Paticik Gece Vardiyası Topic i .. ) ;
onu garbage a yollamışlar mı yoook , o zaman bende benzerini açabilirim demektir .. her neyse geyiğe devamm
Pati Akılldır Efenim ![signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...