Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

kurşunun nasıl çabuk bittiğini anlamadım, eğer normalde oynuyorsan ki ben normalde oynadım birde ps3'teki hedef almanın zorluğu bilgisayardan kat kat zor olsa dahi plasma cutterla bir bacağa 2 kurşun yere düşünce sağındaki koluna veya solundaki kolun 1 veya 2 kurşunla toplamda 4 kurşunla bir necromorph iniyor. birde kurnaz oynamalısın, mesala fark etmediysen söyliyim health , ammo capacity upgradelerinde healthin veya kurşunun full doluyor, yada yeni zırh aldığında, buna göre ayarla kendini, mesala 100 kurşunu olan bir pulse rifle'ın kurşunu bittiğinde upgrade le 125 geçirdiğinde kurşun fullanır, ben böyle kafadan kulladığım her silahtan beleş 3 5 şarjör yaratırım. dead space 1 beri 3 silah kullanırım, hepsi birbirini dengeler fantaziye kaçmam. Bunlar plasma cutter,line gun, ve pulse rifle ..hatta pulse bile çıkarsan olur ama 3 silah dışında gerisini salla, en azından ben konsol için konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

suit'e basınca paraları kurşun alacak param kalmıyor. o değilde hakkaten bitiyor. tek eksiklik olarak hiç durmadan bunu yaşıyorum. özellikle toplu saldırdılarında. bacak ve kollardan vurunca, olmadı elinde taşıdıkları o garip patlayıcı şeyden vurunca. nodları da kullandık kapasite vs için. yok ama gene de kastı beni. belki de çok alıştım cod'la falan mermi bolluğuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

çocuklar tek yumrukla ölüyo önden koşana gelişine vur bitane
bide yanda stasis dolu alet var onu at yavaşlasınlar
gelişine vurduğundan çıkan kurşunla da bebeklerden vur zaten ölür bikaç tane

ha bide etrafta ne varsa bebeklere at direk patlıyolar zaten

bak hiç çocuklara yumrukla girişmemiştim. ama az biraz gelimiyor ki ibişler.
Sosyal ağlarda paylaş

aysti said:

Revangelis said:

çocuklar tek yumrukla ölüyo önden koşana gelişine vur bitane
bide yanda stasis dolu alet var onu at yavaşlasınlar
gelişine vurduğundan çıkan kurşunla da bebeklerden vur zaten ölür bikaç tane

ha bide etrafta ne varsa bebeklere at direk patlıyolar zaten

bak hiç çocuklara yumrukla girişmemiştim. ama az biraz gelimiyor ki ibişler.

sürekli kinesisle item alıp atabilirsin kafalarına olmadı
biraz uğraşla geçiliyo, ben de 4-5 kurşun plasma cutterla en yüksek zorlukta geçmiştim. çok daha uğraştıran kısımlar var asıl
Sosyal ağlarda paylaş

ben de biraz önce bitirdim. çok güzeldi ya.

bu arada donduran şey kinesis değil stasis. ilk oyunda pek ihtiyaç duymamıştım ama bu oyunda çok ihtiyaç oluyor. yanınızda her zaman bulundurun. ripper ın alt fire muhteşem 1-2 atışta ölüyor herşey. (başlangıçta 20 damage upgarede ile 30 a çıkıyor sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
baktım da şimdi 2 hafta önce başlamışım oyuna, daha anca chapter 10'a filan geldim

bi de eski dead space mesajlarıma baktım, "7 saattir oynuyorum" vs falan yazmışım, daha dead space 2'yi 1 saatten fazla oynayamadım, hatta genelde 2 save station'da bir oyundan çıkıp başka şeyler oynuyorum, dizi izliyorum falan, aşırı geriliyorum çünkü yani hakkaten oynamaya devam etmeyi isteyip de korkudan dayanamayıp çıktığım oldu ahah, bi de böyle yeni bi odaya giricekken tırsıp, sonra "ULAN TIRSCAK NE VAR RERÖRE" diye girdikten sonra odanın boş çıkması ama hiçbir şeyin saldırmamasıyla gelen dumurla ve seslerin de etkisiyle o az önceki battal gaziden eser kalmaması çok feci

bugün ishimura'ya bindim ve resmen "ulan bişey saldırsın artık" diyip duruyordum bi ara, allahsızlar böyle oyun mu olur şu an düşünürken bile geriliyorum gece gece

ha gece gece demişken, oyunu sadece gündüzleri oynuyorum bu arada, kulaklık falan da yalan baya dandirik hoparlörlerle oynuyorum ki sesler çok etkilemesin, hem dış dünyayla da bağım kopmasın ki kuş cıvıltıları arasında necromorph keseyim, yoksa götüm yemiyor zira

bi de oyunda kaç chapter var çok merak ediyorum ama bi yandan da bilmemek güzel oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...