nerveux Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Şunu yaptırmayı düşünüyorum en yakın zamanda yalnız bir kaç sorum olacak; Şimdi direkt olarak bu resmi götürsem adama "bunu istiyorum" desem bire bir aynısını yapabilir mi? Çünkü o kadar araştırmama rağmen dövmedeki sembolü bulamadım internette, hani çözünürlüğü daha büyük olan bir halini falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 %80 benzerini rahat yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben tıpatıp aynısını yapmasını istiyorum, sonuçta ömür boyu vücudumda duracak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o zmn alıosun eline illustrator çıtır çıtır ciziosun sonra büütüp a4 kağıttan cıktı alıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yanlış soru bu ama.. iyi dövmeci sor. götür adama bu resmi, bir çizdir istediğini. ona göre karar ver işte. beğenirsen yaptır. aslında kısa mesafe koşucularına bayağı gidermiş bu dövme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 geçici yap önce , beğenirsen kalıcı yaptırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bulgaristan'da yaptıracağımdan dövmeci soramıyorum sizlere.. İşte bende zaten hazır çizilmiş illustrator ını aradım nette ama yok bulamadım. Hani bulabilen varsa, şöyle tam göbekten kasığına doğru inen çiçekli böcekli bir dövme ısmarlayabilirim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eğer iyiyse direk aynısı çizer, çok kolay bi dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya cogu dovmeci once bi hint kinasiyla yapiyo zaten sekli cizdikten sonra begenirsen gercegini yaptirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dövmenin altında ne yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ataraxia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hermesin kanatları işte ama biraz gay bence, bi kıza daha uygun gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Soldakiş güzel, sagdaki bakkal dövmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ahah bakkal dovmesi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zaten en başta kağıda çiziyor sonra çizdiğini sana uyguluyor. Çizdiğini de sana gösteriyor beğenmezsen, üstünde tekrar çalışıyor falan. Bir sakat olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hangi sehirdesin bulgaristanda? ona gore sorim bi kac kisiye duzgun dovmeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sofia'dayım. E peki ne tutar fiyatı Tr'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hermesin kanadi filan degil bildigin kus, bariz gagasi filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar