Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Rangers

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Power Rangers izlemeyeniniz yoktur herhalde daha küçüktük o zamanlar onların "sayyyyyaaaaa","kayyyhhiyaaa" diye dövüşmelerini izlerdik ondan sonra gelen acayip yaratıkların bir de büyüyüp robotlarla dövüşmesini izlerdik onların robotları da transformers gibi birleşirdi "ffüyy sddjszttt" diye eheh geçen RTL de gördüm de kostümleri bi boka benzememiş eskileri güzel hatta bir ara fanı olmuştum etrafta "sayyaaaa" diye gezerdim eheü güzel diziydi amma velkin şimdi izledikçe komik geliyo...
Sizin düşüncelerinizi alabilir miyim?[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!!
Tıkla!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ne takip ederdim war ya. okuldan gelir gelmez anında açardım..
bunlardan 2si birbirine aşıktı falan galba. :P
daha sora bunalr iyce irençleşti yok kurbağa falan çıktı ortaya.. ama ilk zamanları baya güzeldi[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında en ufak dövüş tekniği falan yok.. Bizim Cüneyt Arkın abimizin daha iyi aksiyon sahneleri var, bunun yanı sıra.. Beyaz olanla pembe olan birbirine aşıktı sanırım. Bunlar iki saat kendi başlarına dövüşür sonra akıllarına birleşmek gelirdi.. Tek vuruşta öldürürlerdi.. Küçük yaşta bile fitil oluyordum hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

aralarına sonradan katılan tommy vardı önceleri yeşil giynirdi sonra buna bişey olmuştu beyaz giyimir olmuş tu bende gidip bunun oyuncağını almıştım kardeşimdede pembe ranger vardı karşılıklı oynardık :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet yeşil beyaz oluodu böle altın rengi bi de beyaz kıyafgeti vardı
kılıcı flana vardı bende de oyuncakları vardı

çok kapıştırırdım onları
DIŞ DIŞ DIŞ! efsane efektler :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım, neden robotları birleştirdikten sonra bi daha ayırıyorlar ki? zaten hiçbi zaman kendi başlarına dövüşmüyo ki robotlar. herhalde saklanması kolay olsun diye parça parça bekletiliyordur. (buzdolabı?)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

ya komik olan her seferinde
canavarı robotla öldürebileceklerini son anda keşfediolar

kapışıolar dayak yiolar yiolar sonra akılları başlarına gelio
birleşiolar.

ahaha çok klishey![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

tüm japon dizileriyle kastın, power rangers, maximillian, vr trooper gibi tırıvırıysa ok, ama animeleri de katıyorsan, orda dur derim.

rurouni kenshin 95 bölüm,
neon genesis evangelion 26 bölüm,
cowboy bebop 26 bölüm

hepsini izledim, dizilerin hiç bir bölümü birbirine benzemiyor.
power rangersda, mutlaka bulk ile dostu ortalığı karıştırır, ekip garip ninjalarla kavga eder, yaratık gelir onla kavga eder, sonra yaratık büyür, robotlarla kavga ederler, en sonunda iş tatlıya bağlanır.
arada sırada power up olur, robotlar değişir vs..

power rangersdaki bu sıradanlıktan dolayı "japonlar sıradan şeyler yapıyor" dersek, cowboy bebop'a ayıp etmiş oluruz..[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

mavili genci severdim, ekibin super zekasi konumunda olan
ilk once yesilli sonra da beyazli olani sevmedim hic hehe[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok aptal bir şeydi Power Rangers. İsmindeki "Ranger" kelimesi bile kurtaramıyordu..
İstisnasız her bölüm aynı şey olan (yok lan, bunların Zort diye (eheh iyi salladım ama öyleydi galiba) hologramik bir kafadan oluşan bir patronları vardı, bir bölümde bunun pili mi ne bitiyordu, kapanıyordu, ölüyordu falan, bunlar da diriltmeye çalışıyordu) şeylerden nefret ederdim, ama yine de gidip izlerdim, sıkıntıdan sanırım.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

o eleman gelmeden önce kırmızılı liderdi bu gelince kırmızıyı tepelemişti de acaip sinir olmuştum.
edit: zort lider diildi de bunların hepsinin mech leri vardı isimleri zorttu birleşince megazort oluodu (cidden çok komikti :)) hatta bunlar içerde tekme atıodu megazort da aynı hareketi yapıodu fln :-)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 11 Temmuz 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zordon o liderin adı. (hatta Zor-Don gibisinden kötü esprilere maruz kalmıştı) Ben severdim. Filmini falan severek izlemiştim. Gene çıksa gene izlerim herhalde. Eskisi kadar olmasada eğlenirim sanırım :) Yaa Kimberly gerçekten güzeldi şimdi. Sonra Cathrin diye bir tip gelmişti. Onu sevmezdim. Her neyse. bilgisayarımda hala müziği var. Arada açar dinlerim :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

ya çocukluumun(bebekliimin?)dizisi ya biz bunu okulda izlerdik.böyle tenefüste koridorda kimse olmazdı hocalarda bize derste izletirdi yaa (ne mantıksa?)
tapardım,tabi ben baya küçüktüm izleyemediim için ağladığımı bilirim.
aha bide zordonun yardımcısı mı ne öyle bi robot wardı.çok komik konuşuyodu.ehueh nostalji oldum ;)[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere power rangers izlerken canım dondurma çekmişti dondurma almaya inmiştim ewimizin girişinde 2 kapıdan biri demir olduğu için açık bırakmıştık çünkü onu açamıyodum aldım dondurmayı ewe geldim bi baktım anahtarı almamışım ki
içerden power rangerın sesi gelio ehehehe

hey gidi günler özlemişim pavır rencırı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının
Sosyal ağlarda paylaş

ben kirmiziyi severdim galiba:Dgameboy oyunu vardi muthisti bi bulsam:Dyanliz o tommy mi ne o cocuk beyaz giysi giymeye basladigi bolumlerden bitibaren dizi sapitmaya baslamisti..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

oha olaya bak amma fanı varmışda haberimiz yok. bende izleerdim valla böyle go gog powerrangger dı dı dırrıı diye başlıyodu ehe.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...