punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 selam arkadaslar, yakin zamanda sarkoy yollarinda/zeytinliklerinde kullanmak uzere pick-up arac ihtiyaci dogacak. arazi araclarini birak normal araclardan bile anlamayan biri olarak tavsiyelerinizi ogrenmek isterim.. pick-up alirken dikkat etmem gereken hususlar ve bu konuda soz sahibi olan modelleri ogrenmemde yardimci olursaniz sevinirim.. butce 30-35 civari olur tahminen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 navara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bencede butçen yetiyosa navaradan şaşmamak lazım. gerçekten cok başarılı bi araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sintisyzer said: navara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eski yeni fark etmez hilux hilux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yakıt tüketimleri nasıl bunların. astra-focus arasında kaldım ben dizel. fakat gönül işte pick up apayrı bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Selam, Nissan'ın eski imajına ters düşen bazı kalite sorunları yaşadığını duymuştum kullanıcılarından. O sebeple Toyota demek istiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nissan konusunda bende bazi olumsuz seyler okudum dunden beri, daha cok mazda, toyota ve ozellikle isuzu yonunde; guzeldir, iyidir ve saglamdir yazmislar ama karar vermemde pek etkili olmadi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 valla ben yaklaşık 3-4 yıldır isuzu kullanıyorum 4x4. teknik olarak hiç bir arıza vermedi. dag bayırda geziyorum ama bendeki ilk çıkan modellerden oldugunda motoru büyük 3.0. şimdiki modeller de 2.5 lerle bendekininin beygirini üretiyorlar:) yeni cıkan modellerine binmedim rahatlıgı konusunda fikrim yok. ancak biraz rahatsız yoruyor adamı. navara tabi dhaa cok konfora göre dizayn edilmiş olabilir ama onunda bi isuzu kadar arazide basarılı olacagını düşünmüyorum. toyota da iyi bir secim olabilir. ancak pick up konusunda diyecegim para vermişken mutlak 4x4 alman. 2 ceker pick uplar en ufak zorlu yol koşullarında cuvallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Selam, Onu sulara teslim ettiklerinde çüş diye haykırmak geldi içimden :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Hilux bu top gear testlerinden sonra invincible diye isim koydular modele zaten top gearda diyoda binlerce terorist orgutun bi bildigi olmali http://pibillwarner.files.wordpress.com/2009/06/taliban-reut.jpg http://img.photobucket.com/albums/v694/honchoblack/HBT-DynamicAfghanistan27.jpg http://pibillwarner.files.wordpress.com/2009/06/toyota_taliban.jpg?w=453&h=371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 her afrika teror filminde afganistanda, rambo serilerinde, terorizmin ana sponsoru Toyota'dir. Yeni Hilux guzel, ama Navara kadar konforlu degil. Pek tabii onun kadar pahali da degil. ve sonucta Toyota.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sintisyzer said: navara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar