sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Nasil bir gerizekaliysam her gorusumde tikliyorum su topice acaba gre tunnel den mi bahsediyorlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 alakasız olacak ama gmat ile gre verbal olarak nasıl bir farkları var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yalnız türkiye'de bazı bölümler ales'e bakmıyor, bi kontrol et, boğaziçi'nde olabilir öle bişey. mesela bilkent işletme'de gmat istiyolar(mış). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ALES'in tek olayı şans ve hız. 180 yerine 200dk verseler herkes 100 alır çıkar sınavdan. Matematiği yapması 60 70dk sürüyor herhangi bir soruya takılmayınca da, türkçe oku oku bitmiyor fenalık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 buraya şeyyaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozelders Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 arkadaşlar selam, mesajlarınızı okuyordum lisansüstü sınavlarıyla ilgili.. Ben GRE ve GMAT dersleri veriyorum uygun fiyatlara.. İlgilenen arkadaşlar petek_dinçö[email protected] 'dan ulaşabilirler bana.. Referans almak isteyen olursa, onu da temin edebilirim.. Hepinize kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 arkadaşlar yurtdışı bazı gre isteyen üniler ales puanına denklik saglıyormus diye duydum dogrulugu var mı duyan var mı bu olayı daha once ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 referans kaç paraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi petek dinçöz özel ders veriyorsa ben gelirim yalnızaaaageldimbile.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ehehee:) ben bir tane rica edeyim,şöyle yale'den falan mezun olmuş birileri varsa onlar olabilir,olmadı caltech'te kurtarır.statement of purpose ne durumda,*bu aralar karaborsa dediler ama? Ardeth said: referans kaç paraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar