reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Arabadan cok anlayan biri degilim, daha oncede arabam olmadi ama umarim ileride olucak, simdiden arastirmala basliyim dedim. Ilk olarak butceme uygun olacak olan su arabayi buldum. tabi binmedim etmedim daha; full listede su; http://consumerguideauto.howstuffworks.com/new-cars-under-15000.htm belki aranizda daha onceden listedeki arabalardan test edeniniz kullananiniz olmustur. arabalar tabi ulkeden ulkeye farkedermi bilmiyorum ama (yurtdisindayim cunku) liste icerisinden tavsiye edebileceginiz baska bisey varmidir? T$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 listede honda civic gördüm onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bencede honda civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Evet valla honda civic gozume yatti, honda civic varmidir bu arabayi daha once kullanan? test etmis olan? yani ariza olaylari fln nedir? uzun vadede guvenilirmidir? birde soforluk tecrubemde pek yok motordanda cok anlamiyorum ama zamanlar ilgim artip ogrenicegimi umuyorum. en azinda ist trafinginde olmicam icin sansli sayilacak olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hyundai ile kıyaslanamaz bile civic civic almanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ford ranger da var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o civiclerin türkiyeye gelmesini çok bekledim getirmediler yaa. niye getirmiyolarsa, baya satar diye düşünüyorum burda... focusun başka tipini olduğunuda bilmiyodum. ama avrupa tasarımı çok daha iyi :D civic alınır bence o listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Selam, Civic'in bagaj yükleme ağzı amma darmış : Daha karizmatik, o ayrı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 rApbOyZ said: hyundai ile kıyaslanamaz bile civic civic almanı öneririm bencede bir tavsiye -all bişi önerirse dinleme onu edit:paralel park beceremiyor daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yeni focus alıcan aslında kız gibi ufff bin gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar