Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bunları kaydetmek ilk kimin aklına geldiyse hLL team. 2008'den beri hepsi kayıtlı lan böyle sabahladığım sıkıntıdan kendimi öldüreceğim zamanlarda fena şeylere denk gleiyorum. random açıyorum bi ay klasörünü açıyorum birisiyle olan konuşmayı bazen tam dramaya denk geliyorum böyle cidden o an için çok önemli olan şeylere falan ahaha nası komik evet bu kadar. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ağustos 2006'dan beri hepsi duruyor benim. neler var neler. okuyup okuyup kendimden geçiyorum. hatta birkaç pati üyesinin veletlik zamanları bile var kanıt olarak saklıyorum sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 banım açılmış paylaşayım didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar