Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mailime geldi, umarım açılmamıştır buyrun:[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ahaha lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tebrikler! 101. Yayınlayıcı sizsiniz! Çamaşır makinesi kazandınız! [ehe şaka sadece :P] Yayınlanmıştı daha önce... EK: ayrıca bu resimde SÜPER bir bug var... O Yüzügü taktığı zaman görünmez olması gerekiyordu :P Gelecegin golumu muydu neydi baslık ismi[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] [Bu mesaj Halfmumi tarafından 14 Temmuz 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bu topic daha önce açılmıştı (mumi ;) )[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ühü gerçekten mi? Aradım bush diye 2 sayfa tüm topiclere de baktım ama. :( Silin isterseniz. Özür dilerim tekrar.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Temmuz 2004 04:05 tarihinde demiş ki: bu topic daha önce açılmıştı (mumi ;) ) ahhaha bu daha bi lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Görmemiştim hahaha. Süper ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Halfmumi, 14 Temmuz 2004 04:04 tarihinde demiş ki: O Yüzügü taktığı zaman görünmez olması gerekiyordu :P it isn't a bug it is a feature! yamuluyorsam düzeltin, sauron yüzüğü takınca görünmez olmuyordu.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sauron Yüzük'ü takarken görünmez değildi ki? Zaten bunu anlatmaya çalışmışlar bence. Edit: Geç kaldık. :-)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 14 Temmuz 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 süper ya[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ilk filmin başında adam yüzükle görünmez değildi... demekki bu filmin hatası dandik bir filmmiş yani...[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 heheh güzelmiş[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 MUHAHAHAH ZUHAHAHA ASDSADSADAS :D baska ne denır kı[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ahahahahha harika ya :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 görmüştüm bunu,sauron bile bence bush'dan kat kat iyi kalır.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar