zeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu arada yanlış kaynak bilgilendirmesi yapmış yaa 13 ü doğruymuş...çarşamba vizyona giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sw'nin diğer tüm serilere göre eziciliğini tartışmaya gerek bile duymuyorum farkındaysanız. sdfsfd bu arada bi troll mesajla konuyu derail edebilmiş olmam... success story olarak kayıtlara geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 spam yaptın ondan sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 arkadaşım sw ile diğer serileri karşılaştırarak sen spam yaptın. bu kutsal kitaplarla tshirt'ün yıkama kılavuzunu karşılaştırmak gibi bişi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 umadbrah? need a wand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya şuraya harry potter'ı eleştirmeye gelmeyin, seviyorsanız gelin konuşun, ben gelip sizin sevdiğiniz şeylerin konusuna girip abuk subuk laf etmiyorum. Boşu boşuna konuşmayın burada. LOTR'a göre çok daha fazla seviyorum ben mesela. Ama karşılaştırmak saçma. Ben de Twilight'ı HarryPotter'la karşılaştırdıklarında sinirleniyorum. Film için çok heyecanlıyım ben, normalde fimlerini çok beğenmesem de. Film konusunda bir şey söyleyecekseniz yazın, genel olarak saçmayalayacaksanız gidin garbage'a kendi konunuzu açın orada istediğiniz kadar bık bık edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tavylayt ile hayri'yi karşılaştırmadım.. eş tuttum. altını çizmek istedim bu gerçeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kovun şu hobiti topikten ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 meanwhile in mordor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 =,>,< bunların hepsi genel oalrak karşılaştırma ana başlığı altında toplanır, laf oyunuu yapmayalım dasaa beyyyy...ve evet artık trollüğünü ve kendini ışınla şu topikten ya...:) dasaaa said: tavylayt ile hayri'yi karşılaştırmadım.. eş tuttum. altını çizmek istedim bu gerçeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 zeper zaten benim yerime konuşmuş. O zaman eştutmak saçma. Sırf sorun yaratmak için gelme şuraya artık dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 türkçe olarak farklı ama. türkçe olarak ahuahauh tvaylayt ile aynı ayarda.. ahuahua çocuk filmi lan bu ikisi de ahahahh demek. bu arada ses etmezseniz giderim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ama çok kötü yahu hayri çıtır. o kadar kötü ki önünü alamıyorum.. konu ile ilgili yazdım bunu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hayri pıtır ile tvaylayt aynı şey diil dasaa, bi dinoluk etmek uğruna satma hayri'yi. tvaylayt çok ama çok çok kötü. hayri ise gayet iyi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Film çok çok başarılı olmuş. Tansyon hiç düşmüyor. Sürekli heyecan, sürekli kasvet hakim. Bitti ama güzel bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Aslında sinemada izlemek isterim de şimdi gidicen sinemaya salonun yarısı çoluk çocuk olacak. pıfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 gece matinesine git coluk cocuk kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 istinye parkta imax'te çarşamba günü şuan ful dolu...öhh bea!!!!!kim bunlar kimmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 imax e özel de cekildigi için dolması normal :D Jedi eğitimimde bana yardım et, Dünya gezegenini tehdit eden Volkswagen'e karşı başlatılan isyana destek ol http://vwdarkside.com/tr/jedi/burak-gungor-221697 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Flameoffear said: Aslında sinemada izlemek isterim de şimdi gidicen sinemaya salonun yarısı çoluk çocuk olacak. pıfff yok yaaa.. olmaz hiç.. sanmam..... 8-) yine de ema abla haklı tabii. takılıyoruz sadece. celallenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yarın 21.00 matinesine aldım biletleri :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben de yarın akşama aldım, gelirken de part1'in blurayini aldım, izlememiştim ardarda izlemek istediğimden 1 sene ara olmasın diyerek. Gece onu izleyeceğim yarın akşam da yenisini. cehennem evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aynen. tam salonun en orta yerinden hemde. sheldon gelse oturur yerime o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hayııırrrr..yapmayın bunu! ben niye bulamadım ya?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 işte uzaylıların en son eseri!1: harry potter maze in a mısır tarlası: http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2011/07/Harry-Potter-Maze-1310406890.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar