Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sw'nin diğer tüm serilere göre eziciliğini tartışmaya gerek bile duymuyorum farkındaysanız.
sdfsfd

bu arada bi troll mesajla konuyu derail edebilmiş olmam... success story olarak kayıtlara geçmeli.
Mesaj tarihi:
Ya şuraya harry potter'ı eleştirmeye gelmeyin, seviyorsanız gelin konuşun, ben gelip sizin sevdiğiniz şeylerin konusuna girip abuk subuk laf etmiyorum. Boşu boşuna konuşmayın burada.

LOTR'a göre çok daha fazla seviyorum ben mesela. Ama karşılaştırmak saçma. Ben de Twilight'ı HarryPotter'la karşılaştırdıklarında sinirleniyorum.

Film için çok heyecanlıyım ben, normalde fimlerini çok beğenmesem de. Film konusunda bir şey söyleyecekseniz yazın, genel olarak saçmayalayacaksanız gidin garbage'a kendi konunuzu açın orada istediğiniz kadar bık bık edebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
=,>,< bunların hepsi genel oalrak karşılaştırma ana başlığı altında toplanır, laf oyunuu yapmayalım dasaa beyyyy...ve evet artık trollüğünü ve kendini ışınla şu topikten ya...:)

dasaaa said:

tavylayt ile hayri'yi karşılaştırmadım..

eş tuttum.

altını çizmek istedim bu gerçeğin.
Mesaj tarihi:
türkçe olarak farklı ama. türkçe olarak ahuahauh tvaylayt ile aynı ayarda.. ahuahua çocuk filmi lan bu ikisi de ahahahh demek.

bu arada ses etmezseniz giderim bence.
Mesaj tarihi:
imax e özel de cekildigi için dolması normal :D
Jedi eğitimimde bana yardım et, Dünya gezegenini tehdit eden Volkswagen'e karşı başlatılan isyana destek ol http://vwdarkside.com/tr/jedi/burak-gungor-221697
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Aslında sinemada izlemek isterim de şimdi gidicen sinemaya salonun yarısı çoluk çocuk olacak. pıfff

yok yaaa.. olmaz hiç.. sanmam..... 8-)

yine de ema abla haklı tabii. takılıyoruz sadece. celallenmeye gerek yok.
Mesaj tarihi:
işte uzaylıların en son eseri!1:

harry potter maze in a mısır tarlası:

http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2011/07/Harry-Potter-Maze-1310406890.jpg
  • Yeni Oluştur...