Regalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Farinal said: eşofman giyenlere acaip ayar oluyorum. eşofman güneş gözlüğü kirli sakal. ağzını kırasım geliyor. biraz ağır olur lan erkek dediğin eşofmanla sokağa mı çıkılır anca halı sahaya falan gidilir Tarzıma hafif diyorsun yani?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: ACILSIN MEMELER! http://www.youtube.com/watch?v=U2CBh5iNk6o HEP SON MESAJLARA DENK GELIYORUM LAN, NE BAHTSIZ ADAMIM. oops caps olmus
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Regalya said: Farinal said: eşofman giyenlere acaip ayar oluyorum. eşofman güneş gözlüğü kirli sakal. ağzını kırasım geliyor. biraz ağır olur lan erkek dediğin eşofmanla sokağa mı çıkılır anca halı sahaya falan gidilir Tarzıma hafif diyorsun yani? eeth lesh
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ea2JCIsv3iU i won't deny it, i'm a straight ridah eşofmanlı adamlarla uğraşma farinal sdfsdfsd
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o şarkıyla senin ne işin var şükrü sdfg.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o değilde maça giderken takside dinledim kaç zaman üstüne şimdi bağımlısı oldum su gibisin var ya emre altuğdan çok kral şarkı
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=padvnsLUhUM yıllar yılı dinlesem baymayacağım tek şarkı şu.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 utopia said: o şarkıyla senin ne işin var şükrü sdfg. sakir sakir yagicam hamamin ortasina. kliple ilgileniyorum ben daha cok sdf.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kitana said: Only God Can Judge Me - 2pac yıllar yılı dinlesem baymayacağım tek şarkı şu. bende bunu yıllarca dinlerim ki dinliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Farinal said: Regalya said: Farinal said: eşofman giyenlere acaip ayar oluyorum. eşofman güneş gözlüğü kirli sakal. ağzını kırasım geliyor. biraz ağır olur lan erkek dediğin eşofmanla sokağa mı çıkılır anca halı sahaya falan gidilir Tarzıma hafif diyorsun yani? eeth lesh Ne ağar adammışsın be tehh teeh
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 herhangi bi giyim tarzini begenmeyenler soktuklari lafin altina kendi fotolarini koysunlar nasil giyiniyolarsa, kim ne kadar ciddiye alinmali gorelim :)
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 2000 ler retro yılları hep geriye daha geriye ennn geriyee...
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bizim çocuklar len bunlar.. türkiyede avrupalıyım ayağı çeken tiplerdir kendileri.. avrupada yaşayacak parası olmadığı için burayı avrupaya çeviriyorlar kendinlerince..
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Günün birinde elimde fotoğraf makinası, gördüğüm tipleri çekip sonra albümde toplıycam. İlerde torunlarıma gösteririm "Şebekler böyle giyinirlerdi bizim zamanımızda" diye.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilerde torunlarımızın o şebeklerden farklı olabilme ihtimali çok düşük olacak
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bencede fena deilmiş emolardan sonra !!! hatta fotoraflara bakınca bence hoş.. göze kötü gelmıyor..
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben cart pembe var adidas yanları beyaz çizgili. temiz bişim kalmadıgında ya da bakkala giderken giyiyorum? uygun mudur dinimizce?
Coder Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bunun bir tarz olduğuna inanmak istemiyorum ben ya
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o fotoğraftakı adam iğrenç gerçekten
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Hipster'i hipster yapan giydikleri degil, dusunce tarzlaridir. Herkes birbirini giyinme sekli yuzunden elestirebilir tabi de, hani siyah giyenlerin kafalarina emo yazdiniz, bunlarin alinlarina hipster yazdiniz da, sizinkinde ne yaziyo? Hani onlarda en azindan bir tarz var, sizde ne var?
Öne çıkan mesajlar