Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni tarz tipler

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

sadece 1 tür bot beni rahat ettiriyor, bot olayı türkiyedeki insanlara sunulan imkanların boktan olmasından kaynaklanıyor, mesela benim ayaklarım geniş, ama piyasada sadece 1 tür ayağa ayakkabı bulunabiliyor o da zenci ayağı amerikan ayağı, bizim ayaklarımız zenci ayağı değil, ama millet ağlıya ağlıya giyiyor o boktan lastikleri, adamın parmakları üst üste binmiş, burunda 3 cm boşluk var, ayak ayakkabının yanlarını genişletmekten ayakkabının izdüşüm alanı - taban alanı neredeyse taban alanına eşit, ama giyiyor.
ben giyemiyorum, ülkemize artık getirilmeye tenezzül edilmeyen caterpillar bi bot var, 4. çiftimi giyiyorum.

yeterince ağlamıyorsunuz, çeken ben
Sosyal ağlarda paylaş

arka çıksanıza lan, atın kafasına adamların, olmuyor dar bu diyin, ayakkabıyı giydiğiniz an pat diye oturmalı olm, mkiyorlar bizi giydikce alışır diye, elin amerikalısı giyince oh yes perfekt diye giyiyor sizin 1 haftada "alıştığınız" ayakkabıyı, alışma derken de ya ayakkabı esniye esniye helak oluyor ya ayaklarınız nasır yapıyor artık ayakkabı vurmuyor ya da kan gitmediği için ayak sinirleriniz vazgeçiyor.
ayaklanın yenisini yapsın şerefsizler, benim ayağımdan alsınlar kalıbı, idda ediyorum bütün ülke rahatlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

benim en gicik oldugum tipler su son bir yil her bilkente gittigimde gordugum "umurumda degil, uckurumdan assaga kasimpasa, kalktigim gibi geldim" havalari cok kotuydu. Bole sac bas daginik yataktan kalkmis gibi, baglanmamis ayakkabi (bot olur genelde, yazin bile) bole esfortman (ama gotunde yazili olur karilar icin, erkeklerde de gri bole ya adidas ya da hoyas tipi) sakal sac pis ama kizlar full makyajli falan. Ha bi de oglen 3-4 te gorunce bunlari daha da kil oluyordum.

belki de hepsinin yaninda sut gibi kizlar var diye kiskanmis ta oluyor olabilirim. AMA OLSUN.

Bu tarzları bende hiç sevmiyorum.Yeşil adidas eşofman giyip her yere böyle gitmeleri çok hoş değil.Bakkal için giyersin bakkala giderken o salaş halinle iki kızı etkilediğini sanırsın eğlenirsin de okula ya da cafe ye falan öyle gitmesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

normal topluma aykırı giyinen biri olarak demiyim aslında çok da aykırı giyinmiyorum ama çoğu zaman giyiniyorum.

neyse konuya gireyim. dinlediğim müzik giyimime çok yansıyor diyebilirim. emo ya da topic de bahsedilen alternatif müzik gençliğinin bir üyesi de değilim. Kendim hip-hop müzik dinliyorum. Kıyafetlerim genelde bol ve geniş oluyor. Bilmiyorum ama daha rahat geliyor ve giydiğim diğer gömleklere , normal t-shirt lere veya normal bir pantalona göre daha rahat geliyor bana. Dinlediğim müzik tarzına da benzemiyor değil.

Bir arkadaş demiş , "eşortman dışarıda giyilmez." diye ; fakat ben genelde giyiyorum.Yanlış bir şey de değil. Pantalon da giyiyorum ; ama olabildiğince bol. Aksi takdirde dar pantalonları çirkin buluyorum.Zaten çok da rahatsız ediyorlar. Bahsettiğiniz saç sakal, gözlük , deri ceket alta abercrombie ya da her neyse o muhabbete bende uyuz oluyorum yalnız benim bahsettiğim şey ile alakası yok.

ilkbahar/yaz altıma şort giyiyorum. Bildiğiniz basket şortlarından. Herkesin tepkisi genel olarak "ne o baskete mi gidiyorsun ehe" oluyor. Yahu kardeşim sevdiğim için giyebileceğim ihtimalini kimse düşünmüyor mu?

Şapkamı ters takıyorum ki aldığım şapka nın tarzı öyle zaten. Direk Amerikalı oluyorum. Yahu sırf şapkayı ters Amerika topraklarında mı takıyorlar?

Taşlı saat giyiyorum direk feminen olarak görülüyor ya da direk zenci saati lan o diyorlar. Fakat kendilerince giydikleri kıyafetler toplumun kabul ettiği uygun bir giyiniş tarzı.

Jordan ayakkabı giyiyorum , gene tepkiler baskete mi geldin? diye oluyor.

Gülüyorum ama sinirimi bozmuyor değil.

Moda hayatımda gördüğüm en salak olay. Herkes kendi istediği şekilde , istediği tarz da giyinmelidir. İnsanların giyiniş biçimlerini bazı insanlar yönlendirmemeli.

Not düşmek gerekirse fötr şapkaya bende fazla sinirim. Önceden de "bu şapkayı takmayın" diye topic açmıştım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...