Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sadece 1 tür bot beni rahat ettiriyor, bot olayı türkiyedeki insanlara sunulan imkanların boktan olmasından kaynaklanıyor, mesela benim ayaklarım geniş, ama piyasada sadece 1 tür ayağa ayakkabı bulunabiliyor o da zenci ayağı amerikan ayağı, bizim ayaklarımız zenci ayağı değil, ama millet ağlıya ağlıya giyiyor o boktan lastikleri, adamın parmakları üst üste binmiş, burunda 3 cm boşluk var, ayak ayakkabının yanlarını genişletmekten ayakkabının izdüşüm alanı - taban alanı neredeyse taban alanına eşit, ama giyiyor. ben giyemiyorum, ülkemize artık getirilmeye tenezzül edilmeyen caterpillar bi bot var, 4. çiftimi giyiyorum. yeterince ağlamıyorsunuz, çeken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 arka çıksanıza lan, atın kafasına adamların, olmuyor dar bu diyin, ayakkabıyı giydiğiniz an pat diye oturmalı olm, mkiyorlar bizi giydikce alışır diye, elin amerikalısı giyince oh yes perfekt diye giyiyor sizin 1 haftada "alıştığınız" ayakkabıyı, alışma derken de ya ayakkabı esniye esniye helak oluyor ya ayaklarınız nasır yapıyor artık ayakkabı vurmuyor ya da kan gitmediği için ayak sinirleriniz vazgeçiyor. ayaklanın yenisini yapsın şerefsizler, benim ayağımdan alsınlar kalıbı, idda ediyorum bütün ülke rahatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Azmodai said: benim en gicik oldugum tipler su son bir yil her bilkente gittigimde gordugum "umurumda degil, uckurumdan assaga kasimpasa, kalktigim gibi geldim" havalari cok kotuydu. Bole sac bas daginik yataktan kalkmis gibi, baglanmamis ayakkabi (bot olur genelde, yazin bile) bole esfortman (ama gotunde yazili olur karilar icin, erkeklerde de gri bole ya adidas ya da hoyas tipi) sakal sac pis ama kizlar full makyajli falan. Ha bi de oglen 3-4 te gorunce bunlari daha da kil oluyordum. belki de hepsinin yaninda sut gibi kizlar var diye kiskanmis ta oluyor olabilirim. AMA OLSUN. Bu tarzları bende hiç sevmiyorum.Yeşil adidas eşofman giyip her yere böyle gitmeleri çok hoş değil.Bakkal için giyersin bakkala giderken o salaş halinle iki kızı etkilediğini sanırsın eğlenirsin de okula ya da cafe ye falan öyle gitmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 normal topluma aykırı giyinen biri olarak demiyim aslında çok da aykırı giyinmiyorum ama çoğu zaman giyiniyorum. neyse konuya gireyim. dinlediğim müzik giyimime çok yansıyor diyebilirim. emo ya da topic de bahsedilen alternatif müzik gençliğinin bir üyesi de değilim. Kendim hip-hop müzik dinliyorum. Kıyafetlerim genelde bol ve geniş oluyor. Bilmiyorum ama daha rahat geliyor ve giydiğim diğer gömleklere , normal t-shirt lere veya normal bir pantalona göre daha rahat geliyor bana. Dinlediğim müzik tarzına da benzemiyor değil. Bir arkadaş demiş , "eşortman dışarıda giyilmez." diye ; fakat ben genelde giyiyorum.Yanlış bir şey de değil. Pantalon da giyiyorum ; ama olabildiğince bol. Aksi takdirde dar pantalonları çirkin buluyorum.Zaten çok da rahatsız ediyorlar. Bahsettiğiniz saç sakal, gözlük , deri ceket alta abercrombie ya da her neyse o muhabbete bende uyuz oluyorum yalnız benim bahsettiğim şey ile alakası yok. ilkbahar/yaz altıma şort giyiyorum. Bildiğiniz basket şortlarından. Herkesin tepkisi genel olarak "ne o baskete mi gidiyorsun ehe" oluyor. Yahu kardeşim sevdiğim için giyebileceğim ihtimalini kimse düşünmüyor mu? Şapkamı ters takıyorum ki aldığım şapka nın tarzı öyle zaten. Direk Amerikalı oluyorum. Yahu sırf şapkayı ters Amerika topraklarında mı takıyorlar? Taşlı saat giyiyorum direk feminen olarak görülüyor ya da direk zenci saati lan o diyorlar. Fakat kendilerince giydikleri kıyafetler toplumun kabul ettiği uygun bir giyiniş tarzı. Jordan ayakkabı giyiyorum , gene tepkiler baskete mi geldin? diye oluyor. Gülüyorum ama sinirimi bozmuyor değil. Moda hayatımda gördüğüm en salak olay. Herkes kendi istediği şekilde , istediği tarz da giyinmelidir. İnsanların giyiniş biçimlerini bazı insanlar yönlendirmemeli. Not düşmek gerekirse fötr şapkaya bende fazla sinirim. Önceden de "bu şapkayı takmayın" diye topic açmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dostum... sen ırççısın.. 1 tür ayağa ayakkabı bulunabiliyor o da zenci ayağı amerikan ayağı, bizim ayaklarımız zenci ayağı değil bunlar zenci konuşması dostum.. bizim ayaklarımız çok rahat.. sorun sende.. pis ırççı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 zenci ayagina gore ayakkabi olsa, icine yatar uyursun, bence senin derdin baska bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok ince uzun kesin zenci organeli, eminim destekçim vardır burada, çocukken zorla giydirilen ilkokul ayakkabılarınızı aklınıza getirin, nasıl yandan sıkıyordu meretler, halbuki geniş olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kitana yoksa sende mi o cikintisi duz sapkalardan takiyosun? zenci olmussun olm sen, haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 "zenci olmussun olm sen, haberin yok." lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sen ırççısın ve ayakların ayak değil tabak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bence de senin ayaklarda problem, ayakkabilarda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de aquila'ya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kadaşım stereotip var ama neden var bi neden varki var ki var kullanalım iki saat afrikan-amerikan insan modelinin antropometrik ölçümlerini tartışmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fsdadsaaf çok fazla çıblak ayak gezmeme bağlıyorlar, basa basa genişlemiş kontrolsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eşortman degil de,eşofman olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ŞOFMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet çok farkeder bencede eşortman ya da eşofman olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Beyt said: Kenjuro said: Ben poşu bağlayanlara kıl oluyorum +99999999999999... kızlara yakışıyo bu poşu olayı, pek görmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 esortman diye bisey yok mesela, onu nasil giyiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kitana... almanci misin? adfgf kemikil, bence senin ayaklarda sorun var. her bot oluyor bana sahsen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ne dedikoducu oldunuz ahali, isteyen takilsin kafasina gore cokta tin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eşofmanı bırakın.. unutun onu. çıkartın gitsin.. burada esas konu chem'in tabak ayakları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 NoTwisT said: Ne dedikoducu oldunuz ahali, isteyen takilsin kafasina gore cokta tin. sen gel new yorka, seni chelseaye, gay streete gondericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şuanda eşortofman giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bence yeni tarz tipler, insanın kendine yakışanı giymesidir. (Bu kalıbı ilk kez yerinde kullandım, çok bahtiyarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar