Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu konuda en ii bulduğunuz program nedir Zone alarm mı daha iisi var mı?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 zone alarm'la ugrasma; download.com'dan assagidaki programlari arat. ikisi de freeware. ad aware spybot bir de edskes miror var. burda ikisi icin de download linki olucak. hatta hazir baslamisken, nod32 anti virus'u indir. topdan gitsin sorun yaratan ne varsa.[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows edit: edskes adres deistirmis, simdiki calisiyo. [Bu mesaj black58 tarafından 13 Temmuz 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 birinci spysweeper ikinci ad-aware üçüncü norton internet security benim gözümde.. bir sürü anti-spy program denedim, spysweeper kadar iyisini göremedim...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bu spy sweeper adına bakınca bilgisayara bulaştıktan sonra hallediyo gibi görünüyo ööle mi? edit : benim aradıım zone alarm mantıında çalışan programlar dierleri zaten var (zone alarmı dl etmiştim ama setup'ı bozuk çıktı dedim eytere bea ve bu topici açtım zate) [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar