xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index&action= ben buraya sertifika almak için istekte bulundum. forumlar da herkeslere veriyorlar ama kaç günde verdiğini yazmamış adamlar. dün sabah 7 gibi verdim. anlayan eden varsa kaç günde sertifika verdiğini söyleyebilir mi ? Nokia N97 için sertifika alıcam sis, sisx adlı dosyaları rahatlıkla yüklemek için telefonun dataların da birşeyler yapılıyormuş Hello Ox2 diye bir programla. Sertifika ne zaman geldi o zaman bu işlemi gerçekleştirebilicem. bilmeyenler için söylemiştim bunu, ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 24 saatte gelir deniyor her yerde. Ama konu hack, crack vb olduğundan hoş karşılanmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yaptım bile. hoş karşılansın hack deniyor da nokia'nın sitesinde bile açıklaması vardı nası iş ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahaha nasıl iş o? Kaynak isterim :) opda'nın gerçek amacını, işlerin nasıl yürüdüğünü falan hiç bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şimdilik kilitlemek durumundayım, nokianın sitesindeki olayı bulamadım. bulursak açarız tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar