Daniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 arkadaslar ana kartımda ekran goruntusu girisi oldugunu gordum görüntüyü ekran kartımdan degilde anakarttan almak istesem nasıl alabilirim ? Bagladım ama siyah ekran oldu görüntü gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 onboard ekran kartidir o, ikisi birlikte calismiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bios tan ayarlayabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ekran kartını cıkart. onboarda tak görüntü alırsın. ekran kartı takılınca disable oluo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 voodoo2 falan gücündedir o napcan:D ya da ben piyasadan çok geri kaldım bilmiom onboard kartlar nası oluo artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ekran kartını çıkartman gerekiyor benim de bildiğim kadarıyla. Tabi biosunda pci-exp yada agp slotunu disable etmek gibi bi seçenek varsa o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar