Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiwiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu kadar egzotik karizmatik bir hayvan var mı ya işte hiçbirinizin duymadığı bir hayvan:

Kiwi yalnızca Yeni Zelanda'da yaşayan bir kuş türüdür. Geceleyin avlanan Kiwi kuşunun kendine özgü bir avlanma şekli vardır. Uzun gagasını toprağın içerisine sokarve toprağı koklamaya başlar. Amacı temel besin kaynaklarından olan yer solucanlarını bulmaktır. Geceleri beslenen ve besinlerini toprağın altında arayan Kiwi kuşu bu ihtiyaçlarına uygun bir vücuda sahiptir.[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?

Mesaj tarihi:
Uçmuyorsa korkmuycaksın o zaman :)
Tam benlik bir hayvan...Aykırı bir şeymiş... :]
Alıp besliyceksin evde,bedavadan parkelere havalandırma deliği açar,Parkelerdeki kurtları felan ham yapar...

//edit:yazım yalnıslari

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 10 Temmuz 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tazmanian Devil'ın çizgi filmininde de vardı bu. Hatta sarı birşeydi. Hatta ve hatta introsunda farelerin taşıdığı bir platformun üzerinde durup onları eziyordu.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
bende kiwi bro$ u var. yaka ignesi gibi. yeni zelandali bir arkadasim getirmisti. cok sevimli bisiy :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Cd-, 10 Temmuz 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
Ben duymuştum...(aferin bana)

ben de duymuştum (aferin bana da)

çocukken ansiklopedi felan karıştırmayı çok severdim.
yiycek olan kiwiyi ararken bu kiwiyi görmüştüm :)[signature][hline]pc and comic geek
Mesaj tarihi:
aslında yiyecek olan kiwi den pek farkı yok :P.. biras buyuk oldugunu düşün ve at agzına . kabugunu soymadan atma sakın :) :)[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral

[Bu mesaj Etheral tarafından 11 Temmuz 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah cidden ethereal hiç dikkat etmemiştim[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet
Mesaj tarihi:
yok ya bence o kadar tüğylü değil[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
Mesaj tarihi:
yok abi yaa bu konuyu araştırsana tüyü var da kabarık değil vücudu şişkin[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
Mesaj tarihi:
olum bariz tavşan onlar be ama inanılmaz şirinler ben en iyisi tavşanlar diye ayrı bi konu açiym[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
Mesaj tarihi:
abi resmin adına baksana çelişkilerle dolu !
baby_kiwi_grizzly.jpg[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
  • Yeni Oluştur...