Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu kadar egzotik karizmatik bir hayvan var mı ya işte hiçbirinizin duymadığı bir hayvan: Kiwi yalnızca Yeni Zelanda'da yaşayan bir kuş türüdür. Geceleyin avlanan Kiwi kuşunun kendine özgü bir avlanma şekli vardır. Uzun gagasını toprağın içerisine sokarve toprağı koklamaya başlar. Amacı temel besin kaynaklarından olan yer solucanlarını bulmaktır. Geceleri beslenen ve besinlerini toprağın altında arayan Kiwi kuşu bu ihtiyaçlarına uygun bir vücuda sahiptir.[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 uçuyor mu bu?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben duymuştum...(aferin bana)[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir oyunda vardı bunlar ya. Hangi akıllı koymuş bu ismi diye düşünür dururdum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Uçmuyor.[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Uçmuyorsa korkmuycaksın o zaman :) Tam benlik bir hayvan...Aykırı bir şeymiş... :] Alıp besliyceksin evde,bedavadan parkelere havalandırma deliği açar,Parkelerdeki kurtları felan ham yapar... //edit:yazım yalnıslari [Bu mesaj Halfmumi tarafından 10 Temmuz 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şirin bir hayvan[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tazmanian Devil'ın çizgi filmininde de vardı bu. Hatta sarı birşeydi. Hatta ve hatta introsunda farelerin taşıdığı bir platformun üzerinde durup onları eziyordu.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende kiwi bro$ u var. yaka ignesi gibi. yeni zelandali bir arkadasim getirmisti. cok sevimli bisiy :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ben duymuştum =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ne şekilsiz hayvan. Bana benziyo. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Cd-, 10 Temmuz 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Ben duymuştum...(aferin bana) ben de duymuştum (aferin bana da) çocukken ansiklopedi felan karıştırmayı çok severdim. yiycek olan kiwiyi ararken bu kiwiyi görmüştüm :)[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 aslında yiyecek olan kiwi den pek farkı yok :P.. biras buyuk oldugunu düşün ve at agzına . kabugunu soymadan atma sakın :) :)[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral [Bu mesaj Etheral tarafından 11 Temmuz 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ahah cidden ethereal hiç dikkat etmemiştim[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sevimli bir hayvan :) tüyleri kesilirse bu hayvanın, hayvan 2 kat küçülür..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok ya bence o kadar tüğylü değil[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sanki hafif biraz tüyü var gibi be deep..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok abi yaa bu konuyu araştırsana tüyü var da kabarık değil vücudu şişkin[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 deep bunun sevimliliği nerede be :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 topaklıında[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hmm orası ayrı :) bir netten araştıralım bu yaratıkların yavruları nasıl oluyormuş...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hmm bu da başka kiwi cinsi (ne alakaysa) sanırım bu gerçek bir baby kiwi...[signature][hline]===> orc_lord Buddy'nin resimlerine gider..di...Buddy'nin resimlerine gider...Pati Pet Açıldı![Bu mesaj orc_lord tarafından 12 Temmuz 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 olum bariz tavşan onlar be ama inanılmaz şirinler ben en iyisi tavşanlar diye ayrı bi konu açiym[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 lol tavşanmı deep onlara ayı demişti sitedeki yazı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 abi resmin adına baksana çelişkilerle dolu ! baby_kiwi_grizzly.jpg[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar