Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya Benim Ol Ya Da Benim Olanı Geri Ver Artık

Morgana

Öne çıkan mesajlar

Ne varlığın mutlu ediyor beni ne de yokluğun. Varlığını sende yaşamak istiyorum, hayat izin vermiyor. Yokluğunu bir başkasında yaşamak istiyorum, sende kalan parçam canımı yakıyor.

Benim olmanı istiyorum. En az senin kadar... Vicdanım olmaz diyor. Aşkım... Söyle... Aşkın neden bu kadar canımı yakıyor?

Sevmek istiyorum seni engel tanımadan. Aklıma estiğinde sarılmak istiyorum. YA BENİM OL YA DA BENİM OLANI GERİ VER ARTIK![signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlamak istiyorum Sayın Seyirciler Helal Olsun bea cok efkarlısın galıba oglum surdan bı kucuk rakı uzatırmısın 7 numaralı masaya evet ortaya da meze koy tamam oglum afferım senı şef garson yapıcam :D[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Hela(heal) tüpü yuok
Sosyal ağlarda paylaş

sana ilgisiz olmaz hoşuma mı gidio sanıosun, sana sarılamamak elinin tutamamak yaptığımdan da bişey anlayamamamak...

her gözümü açışımda gördüğüm sadece boş bir gökyüzü oluyor artık ona anlam katan yıldızlar yok orada senin de burada olmadığın gibi...

bende benim olan bişey kaldı mı sanıosun asktan yana cesaretten yana...

yüreğimi hissedebildiğimi mi sanıosun bomboş yaşarken sadece seni düşünerek sana kavuşamayarak aşkını tadamayarak...

sende benim olan bişey var, kalbim
sende beni güçlü kılan parçam var, cesaretim
sende hayatımın anlamı var SEN

şimdi söylüyorum ya benliğimi bana geri ver ya da senin olmama izin ver...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel olmuş ona lafım yok.
Ama aşk meşk biraz baydı artık.
Belki gerçekten böyle hissediyorsundur.
Baydı diyorum ama, seninki baymayan cinsten olmuş.

Yani bunun gibi 100 tane daha görsem "ıyy bu ne baydı artık yaa!" demem, bilmem anlatabildim mi.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...