adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ilk önce beşiktaş kafe pi'ye uğrayıp ordan taksime geçmem gerekiyo vapurla gidersem çok yukarı yürümem gerekicek ama köprünün durumuda çok kötüyse mecbur vapur kullancam köprü durumu nasıl bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://tkm.ibb.gov.tr/its/itsYogunluk.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 köprü bu saatlerde yoğundur. vapur kullan yürümek istemiyorsan otobüse binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 köprü yoğun olunca taa ziverbeyden başlıyo o trafik öldürür beni evet vapurla gidiyim ben ozaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 üzülme,vapur mükemmel birşey. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 metrobüsle gidebildiğin yere git mesela mecidiyeköye fln ordan metro finiküler falan yaparsın. bilemicem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yeni beşiktaş vapurlarını kullanmak için sırf binilir lan vapura. seviyorum yeni vapurları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bu deniz taksileri halen duruyor dimi. İstanbullu değilim de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 duruyo da kadıköy bakırköy İstanbul - Bodrum uçakları kadar. Yani Atatürk Havalimanından uçakla Sabiha Gökçene gitseb daha ucuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar