adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ilk önce beşiktaş kafe pi'ye uğrayıp ordan taksime geçmem gerekiyo vapurla gidersem çok yukarı yürümem gerekicek ama köprünün durumuda çok kötüyse mecbur vapur kullancam köprü durumu nasıl bilen var mı?
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://tkm.ibb.gov.tr/its/itsYogunluk.aspx
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 köprü bu saatlerde yoğundur. vapur kullan yürümek istemiyorsan otobüse binersin.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 köprü yoğun olunca taa ziverbeyden başlıyo o trafik öldürür beni evet vapurla gidiyim ben ozaman :(
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 metrobüsle gidebildiğin yere git mesela mecidiyeköye fln ordan metro finiküler falan yaparsın. bilemicem tabi
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yeni beşiktaş vapurlarını kullanmak için sırf binilir lan vapura. seviyorum yeni vapurları.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bu deniz taksileri halen duruyor dimi. İstanbullu değilim de merak ettim
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 duruyo da kadıköy bakırköy İstanbul - Bodrum uçakları kadar. Yani Atatürk Havalimanından uçakla Sabiha Gökçene gitseb daha ucuz olur
Öne çıkan mesajlar