KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Karısıyla sevişirken birden aklına balkondaki şişe geldi ve... 05.12.2009 13:51 Hakan BULUT/ TARSUS (AHT) Tarsus'ta 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi. M.B. (37) isimli şahıs, akşam saatlerinde evde karısı A.B. (32) ile cinsel birlikteliği sırasında, balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi. Bu isteği yerine getiren A.B. 16 cm.'lik soda şişesini M.B.'nin makatına soktu. Daha sonra makatta sıkışan soda şişesi çıkarılamadı. Fenalaşan M.B., eşi tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan M.B., Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemede soda şişesinin içerde oldukça ilerlediği ve operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı. Operasyona alınan M.B., yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastane yetkililerinin olayı emniyet güçlerine bildirmesi sonarsında yapılan araştırmada olayın cinsel fantezi olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi. Olay olmuş geçmiş güzel'de :) tüm piyasa öğrenmiş şimdi iş arkadaşları, çevre ve artık tüm türkiye :D Asıl fantezi bence bundan sonra başlıyor.. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 SOKULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Çıkarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 16 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 eueuha halen gülüyorum ben bu işe :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 eğlenceye açmışlar bi de yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 KillerLord said: eueuha halen gülüyorum ben bu işe :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Off 1 hafta sonra intihar haberi gelir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 16 cm soda şişesi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 wildpervert said: 16 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 KillerLord said: Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kolpa haberdir bu ya. Böyle bişeyi arkadaşları nasıl ögrencek arkadaşları, doktor mu gidip sölücek? "Lan sizin arkadaşın *ötünden 16cmlik şişe çıkardık". Hani olduysa da söyleyen de sokan kadar hayvandir, sokturan kadar salaktır sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=191025&cat=200&dt=2009/12/05 http://www.haber3.com/soda-sisesiyle-cinsel-fantezi-hastanede-bitti-530860h.htm http://www.medyafaresi.com/haber/33063/yasam-soda-sisesiyle-cinsel-fantezi-hastanede-bitti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 meyveli mi asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 "balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi" şurda kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hayal edebiliyorum : ''hanım şu şişeyi bana sok hadi'' benim kocam böyle bişey istese o adamı boşarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 akminanın uzun pet şişeleri var 16 cm olabilitesi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar