Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efenim Akira biraz eski ama bol aksiyonlu ilk seyrettiğim animelerden biridir. Özellikle ordaki kırmızı motorsiklete ve Kaneda'nın arkasında kırmızı beyaz bir hap olan motorla aynı renkteki deri ceketine hasta olmaktayım :D[hline]Serve no one but Bane
Mesaj tarihi:
Akira Deli bir seydir !!!!!!
Matrix Reloaded Aksiyon Sanhneleri Akira ve Ghost İn The Shell den alinmiştir......Kesin izleyin ....[hline]Gördüğün Her Sey..
Duydugun Her Sey...
Kendi Kalbinde olan bitendir...
grup ilizyon...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bırazdan ızlemeye baslıcam anımenın babası olarak nıtelendırdı bana bakalım yorumlarım fılmı ızledıkten sonra ne olcak[signature][hline]===>Metall<===
Mesaj tarihi:
tarihinin ve amerika seyircisinin üzerinde yaptiği etkinin (animeyle tanışmaları , sevmeleri ) ve günümüzdeki sektorun bukadar büyük olmasını sağlamasin dışında ne konusal ne de işleniş açısından tatmin edici bir animedir ...

hiç bir zaman sevemedim ... tıpkı mononoke gibi kulaktan kulağa abartılmış "abi süfer anüme isledüm aşmuş bişii" diye doldurula doldurula getirilmiş oylesine bir ova[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Mesaj tarihi:
fılm gercenten cok uzun bır kısmını gece sonra dıyer yarısını sımdı seyrettım bu fılm sadece bu yuzden kaybedıyorum dıye dusunuyorum ama agım sagım bır fılm degıl ılk anemı gosterımı bunla yapmasaydım dıye sunuyorum[signature][hline]===>Metall<===
Mesaj tarihi:
kargart anime gunlerinde izlemistim akira yi
o kadar sevmemistim

Mononoke Hime tartismasiz superdir ve asmis bir filmdir, gerek hikaye gerek hikayenin cizgisi olarak, ama Akira o kadar guzel gelmedi bana. Hikayesi de, karakterlerin gelisimleri de bayik geldi.[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Mesaj tarihi:
akira nın flimi 1986 da yapıldığını düşünürsek günümüzde izlendiğinde biraz yavan kalabilir.hikaye olarakta mangasının özeti olduğundan kafa karıltırıcı olabilir:)

onun için yorum yaparken bunlarada dikkat etmek lasım bence:)
mangasını şuan emuleden indiriyorum bana kesinlikle okumalısın dediler.okuyunca bir yorumda bulunurum artık...[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Mesaj tarihi:
iyi de
ister 1986 olsun
ister 3001
hepsi elle cizim ustune karton animasyonu
o zxaman yeni cikan animelerin hepsi 15 yildir degismedikleri icin berbatlar da diyebilir isteyen biri
ben cizimlerini sevmedim, o donemlerde gayet rahat ghibli seklinde de cizilebilirdi, ama onun yerine surekli mimigi degisen, bu yuzden bi anlamsizlik katilmis yuz ifadeleri konmus (cok goze batiyodu, adam 2 saniye sabit yuzle duramiyo)[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bu soruyu soran thasaad'da şuan extended normal ve dvdsi olmaklan 3 versionu var :d topici görünce alla alla ne iş diye baktım heh.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
zamanına göre en kaliteli çizimlerden birine sahipdir akira aslında, hatta günümüzde bile bence bir çok animeyle yarışabilir.

ha senaryo olarak falan düşünürseniz, aslında akira kült olmuş diyebiliriz, seveni olduğu kadar da sevmeyeni var, şahsen ben severim beğenirim, ha izlediklerim arasından en iyisi değil, orası kesin, ama yine de severim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • 8 yıl sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...