bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Bi Evlilik scripti yazmaya calisiyorum secilen targete evet mi hayirmi die sorucam bircok yol denedim fakat olmadi kısaca ozetliyim. 0.55i'de ilk olarak src.targ.dialog teklif denedim targete birsey gondermedi aksine kendime actı Sonra karsıtarafin cantasına bir item yarattım ona equip ettirmeyi denedim 0.55ide .src.targ.equip i_teklif komutu calismiyor ------------------------ 0.99nyi actım birde burda deniyim dedim hersey cok guzel tam planladıgım gibi equip bile etti fakat dialog cıkmıyor equip ettigim seyi birakiyorum tekrar aliyorum dialog cıkıyor bir cozumu olan varmi?
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Adama item equip ettireceksin fakat targ.equip olarak deil src.act.cont= veya src.act.cont= seklinde karsindaki adama equip ettirebilirsin.[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 src.targ.hebelek -- [function hebelek] dialog d_evlenbenimlesevgilim return 1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Auhh Zelşöyn :)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Şöyle bişi yazabilirsin... -------------------------------------------------------------- [ITEMDEF i_ring] ID=0108a TYPE=0 RESOURCES=i_ingot_gold WEIGHT=1 CATEGORY=Provisions - Jewels and Jewelry SUBSECTION=Jewelry DESCRIPTION=Ring (Gold) SKILLMAKE=TINKERING 63.0,t_tinker_tools ON=@DCLICK TARGET Kime teklif edeceksin? UNEQUIP ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif ON=@TARGON_ITEM Message Yalnizca insanlar... --------------------------------------------------------- ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif Bu bölüm için kendi dialog'unu yaz. Yapamazsan senin için yazarım...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
vocter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Raven icq'nu açabilir misin?Soru sormak istediğim birkaç konu varda.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 [Itemdef i_Teklif] id=i_memory type=t_eq_script ON=@create Attr=ATTR_Decay timer=1 more1=3 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.sysmessage )> more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.sysmessageua 0481 0 0 0 Fuck you bitch endif endif Remove RETURN 1 //////////////////////////////////////////////////////////////// [Itemdef i_target1] Name=target Id=i_katana type=t_eq_script ON=@create Attr=ATTR_Decay timer=10 ON=@Dclick Target Kime evlenme teklifi etmek istiyorsunuz ? return 1 ON=@equip Target Kime evlenme teklifi etmek istiyorsunuz ? return 1 ON=@timer Remove ON=@targon_char If (=1) src.sysmessage Sadece playerlara evlenme teklifi edebilirsiniz. return 1 else src.newitem i_teklif src.act.cont= return 1 endif [Function Fuck] dialog d_gmpage seklinde yapabilirsin [Bu mesaj MrColombo tarafından 03 Şubat 2003 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: OwnerRavenLoft, 03 Şubat 2003 12:08 tarihinde demiş ki: Şöyle bişi yazabilirsin... -------------------------------------------------------------- [ITEMDEF i_ring] ID=0108a TYPE=0 RESOURCES=i_ingot_gold WEIGHT=1 CATEGORY=Provisions - Jewels and Jewelry SUBSECTION=Jewelry DESCRIPTION=Ring (Gold) SKILLMAKE=TINKERING 63.0,t_tinker_tools ON=@DCLICK TARGET Kime teklif edeceksin? UNEQUIP ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif ON=@TARGON_ITEM Message Yalnizca insanlar... --------------------------------------------------------- ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif Bu bölüm için kendi dialog'unu yaz. Yapamazsan senin için yazarım...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif hocam su komut calissa zaten bu topic i acmazdım dierlerini deniyecem baggionunki calisir gibi geldi saolasin baggio
bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: MrColombo, 03 Şubat 2003 11:49 tarihinde demiş ki: Adama item equip ettireceksin fakat targ.equip olarak deil src.act.cont= veya src.act.cont= seklinde karsindaki adama equip ettirebilirsin.[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers adam kendisi equip ettigi icin dialog cikmiyor eger elimde equip ettirirsem oluyor sphere bu olay icin trigger yapmamis daha enson sunlari ekledi On=userdclick On=userclik on=itemuserdclick on=itemuserclick itemuserclick 0.99u faqsunda yazıyor fakat kullanilmiyor
bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Baggio'nunkide calısmadi sanırım bu isi sadece bronx biliyor oda soylemez
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: bestboys, 03 Şubat 2003 13:51 tarihinde demiş ki: said: OwnerRavenLoft, 03 Şubat 2003 12:08 tarihinde demiş ki: Şöyle bişi yazabilirsin... -------------------------------------------------------------- [ITEMDEF i_ring] ID=0108a TYPE=0 RESOURCES=i_ingot_gold WEIGHT=1 CATEGORY=Provisions - Jewels and Jewelry SUBSECTION=Jewelry DESCRIPTION=Ring (Gold) SKILLMAKE=TINKERING 63.0,t_tinker_tools ON=@DCLICK TARGET Kime teklif edeceksin? UNEQUIP ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif ON=@TARGON_ITEM Message Yalnizca insanlar... --------------------------------------------------------- ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif Bu bölüm için kendi dialog'unu yaz. Yapamazsan senin için yazarım...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design ON=@TARGON_CHAR src.targ.dialog d_teklif hocam su komut calissa zaten bu topic i acmazdım dierlerini deniyecem baggionunki calisir gibi geldi saolasin baggio Ben denedim. Sorunsuz çalıştı...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 dostum eger yukardaki gibi yaparsan kendinde aciyor dialogu butun versiyonlarda denedim. yinede hangi versiyonda denedigini ogrenmek istedim?
bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 kimse bilmiyor mu? mutlaka bir sekilde yapılıyor nebulada guilde adam alinirken karsı tarafa buna benzer bir dialog soruyor imkanli ama nasil Bronx abimiz anlatsada bitse su iskence
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Hoca adamlar yardım etmiş sana burnun havada cevaplar vermesen eminim çözcekler problemini.Ne alaka çözemiyom eğer tek bir kişiden ayrıdm istiyosan direk özel mesaj at yada icq kullan birilerinden yardım istiyosan adam akıllı cevapalr verde çöz problemini.[hline]Z(x) = axe WTF?
bestboys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Lixad, 03 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Hoca adamlar yardım etmiş sana burnun havada cevaplar vermesen eminim çözcekler problemini.Ne alaka çözemiyom eğer tek bir kişiden ayrıdm istiyosan direk özel mesaj at yada icq kullan birilerinden yardım istiyosan adam akıllı cevapalr verde çöz problemini.[hline]Z(x) = axe WTF? tmm haklısında ne yapiyim yanı dogruyu soyluyorum denemeden yazıyorlar yukarda belirttim 100kere denedim
medievil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bende bu olayi cok denedim kimileri timer 0 yapip timerdan yap dedi bunlar harici oda olmadi 0.55i de olmuyor galiba[signature][hline]INANDIGI GIBI YASAMAYAN INSANLAR; YASADIGI HAYATA INANMAYA BASLARLAR. Lord Rude Slader [Dread Masters] Grandmaster Warlock
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bronx yapmis soylemez diyosun, share ettigim scriptlerin icinde var zaten soylememe gerek yok. sphere in targ'a dialog cikarttiramama gibi bi problemi var. bunun icin targeta bi item equip ettiriyoruz. itemb3.scp 1561. satir ve sonrasina göz atarsin bulabilirsin orda nasil yaptigimizi.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yıllanmış konuları çok güzel uplamışsınız :)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 oha adam ölmüş mü kalmış mı belli değil cevap yazmışım ben bi de :)[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 lol =)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 nebula scritplerinden bakarak yazılabilir esasında.[0 dan yazmayı tercih ederim] Ravenloft arkadas icin en faydalısı birisinin yazması kendi kanaatimce
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bronx büyüksün...[signature][hline]Kolayoyun Developer...
Öne çıkan mesajlar