Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 rahatsiz said: çoçuk filmleri haricinde türkçe dublaj yapılmıyor burada. altyazı koyuyorlar. türk sinemalarının en sevdiğim özelliği. beceremiyorsak karışmayalım demiş adamlar. çocuk filmleri demeyelim de animasyon filmleri diyelim, Avatar'ı da dublajlamışlardı sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya bazen facialara yol açabiliyor o her animasyon çoçuk filmidir önyargısı. divxplanet teki bazı adamların yaptıkları özellikle dizi çevirileri benim için orjinalinden daha güzel oluyor. bariz bağımlılık yapıyor o çevirilerle izlemek dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iki gün önce altyazıyı karıstırırken karsılastım kendisiyle duymamıstım bile daaha evvel acıksası.Hikayeye bayıldım,alt yazıdaki eleştirisi de hoştu doğrusu. tez zamanda gitmeyi düşünüyorum da gegen die wand'a tapındığımdan,bağımsız bir izleyici olmaya kasmam lazım azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya arkadaşlar, filmi henüz izleyemedim ama fragmandan bayıldım. fakat bu gün beyazperde.mynet.com da bi denyonun kriğini okudum. filmi itin gtüne sokup çıkarmış. bizim film yorumlarımız her zaman daha gerçekçidir. o yüzden o denyonun filmi gtüyle izlediini ya da bilerek kötülediğini düşünüyorum. ama neden ? neden yani durduk yere bi filmi beğenmemezlik yapar bi adam. adam dersen adammısın lan sen diyesim de geldi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben de yukarda yazdigim postumda bunu merak ettim iste. belki fatih akinin simdiye kadar cektigi konseptle alakasiz, tarzi olmadigi icin falan da yapilmis olabilir bu yorumlar. komedi filmi cektigini hatirlamiyorum cünkü fatih akinin daha önce. ha kaldi ki komedi oldugu halde yine cizgisinden sapmamisti bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu tip bir filmi ilk kez çekiyor, kendisi de bunun hayali olduğunu ve bir süre bu tarzda filmler çekmek istediğini söylemiş. Hatta yeni filminin yine Soul Kitchen ayarında olacağını ve 3 saat süreceğini söyledi senaryo çalışmalarına göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar