yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 köylerde falan ansiklopedileri tv sehpası olarak kullanırlarmış ya... napayım rafta duracağına önümde duruyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 50 lira lan o kitap ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 e tamam işte, 10-15 liralık stand masrafını çıkarmış oldum kitapla. hem ilk 100 küsür sayfasını okumuştum, elbet devam ederim başka bir zaman okumaya hem dekoratif olarak da hoş durdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aslında evet güzel durmuş. adam yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben okudum gerek yok, bir şey katmıyor. şarkı falan yaparsın belki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 edgar halinden memnun degil ama, baksana ifadeye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 değişik yazıyor ama güzel ya beğenmiştim gene de fazla gelmişti ki heralde bırakmışım bi kenara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben sana meydan larousselarımı yollayayım odanı döşe, o kitabı bana yolla. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 monitörün kenarına koyduğun kinder süpriz oyuncakları beni benden aldı dsopkdfspa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 :D :D onları yeni koydum öyle standart bulundurduğum şeyler değil tesadüfen geçti elime koyuverdim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 30 küsüre almıştm ben kazıklanmışsınız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 utopia said: ben sana meydan larousselarımı yollayayım odanı döşe, o kitabı bana yolla. sdf. ben san edgarin kendini gonderiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 düşlerin tek dekoratif gerçeklik olacağını bilseydi gene yazar mıydı bu adam bunları acaba.ayıp lan ayıp. ama güzel durmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o kitapdan bende de var, açıp okuycam bir ara. sherlock holmes bitirmeyi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ne zamandır almak ıstıyodum o kıtabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ayıp lan nası üzgün halinden surata bak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 alın bence mutlaka, her monitörün... her kütüphanede bulunması gereken bir kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 DnR dan kızlar baksın,sofistike görüneyim diye alınan kitaplarından biri daha kaderine mahkum olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://img187.imageshack.us/img187/5688/fotoraf006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Abilify said: DnR dan kızlar baksın,sofistike görüneyim diye alınan kitaplarından biri daha kaderine mahkum olmus. lol? bu kitapla nası gözükebilirsin kızlara abisi, kocaman ağır bi kitap. dnr'den almadım fuardan aldım. bi tek eve gelen kız arkadaşım görmüştür bi de kitabı arkadaş babında. yani kız kaldırma gibi bi amacım da yok. olsa da kitapla falan yapcağım iş değil. bana demedin biliyorum ama olsun gene de söylemek istedim. bir ihtimal de para yetiştirip alamadığın bir kitap olduğu için kalbinde yarası vardır :( fotokopi çektirebilirim sana izmirdeysen gerek yok yani böyle kötü düşüncelere :D ek olarak da bişiler geveleyeyim. kitaplara çok değer veren birisiyim. bu monitör standı haline getirirken de etik açıdan çok düşündüm ayıp olur mu EAP amcama diye. Neticede rafta durmasıyla masa üstünde ama montiör altında durmasının pek bi fark yaratmayacağı kanısına vardım. Fırsat maliyeti olarak da boyun ağrısından kurtulacağımı düşündüm. Bence çok akıllıyım. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kitabın üstüne senide alırım paramla rahat ol.Zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hee aferim çelik ayna felan demeliyiz bu 6 yaş lafına şimdi ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Hadi kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar