forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bira,votka şarapdan zaten vazgeçtim. hiç içemiyorum onları. tekila, viski içerdim onlardanda sıkıldım bitek malibu var beni anlayan. içmeyin amele gibi biraları
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bibuçukyıldıriçmiyorummutluyumumutluyum
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 forçen said: bira,votka şarapdan zaten vazgeçtim. hiç içemiyorum onları. tekila, viski içerdim onlardanda sıkıldım bitek malibu var beni anlayan. içmeyin amele gibi biraları cool story bro
forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ha şimdi aklıma geldi bide votkayı az da içsem çokda içsem bir sonraki gün kalkınca kendimi biraz garip hissediyorum, sanki vücudumda bir çeşit pislik, hastalık gibi bişey varmış gibi oluyorum. ps: hislerimi tam anlatamadım ama anlayan anladı
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 birazdan sidik yarışı başlıycak onu iç bunu iç diye. Sen malibu'yu içki niyetine içiyorsan çayı'da 4-5 şekerli içiyorsundur kesin
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Saeros said: forçen said: bira,votka şarapdan zaten vazgeçtim. hiç içemiyorum onları. tekila, viski içerdim onlardanda sıkıldım bitek malibu var beni anlayan. içmeyin amele gibi biraları cool story bro zıhıhıhıhıhıhıh
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 herkes alkol alıyo anladık tamam beyler
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 alkol aolmadan yaşayamıyosunuz tamam
forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Masticore said: birazdan sidik yarışı başlıycak onu iç bunu iç diye. Sen malibu'yu içki niyetine içiyorsan çayı'da 4-5 şekerli içiyorsundur kesin 3 şekerli içiyorum. oda sek malibuya denk geliyor işte
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oha adam sek içiyo malibuyu lan hanım yetiş
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BİDE AYHAN AŞAN KOY KEYFİMİZ YERİNE GELSİN
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 OLM GİT SENDE KÜLLÜKLE TERLŞKLERİMİ GETİR BENİM
Öne çıkan mesajlar