Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 iki saattir yabanacı forum karıştırıyorum ama derman bulamadım, burada deneyeyim son olarak şansımı. iki soru yönelteceğim, bilenin şimdiden elleri dert görmesin: - psp'de iki ayrı region'ın (us ve eu diyelim) oyunlarını aynı anda oynayamıyoruz anlaşılan? silmek mi gerekiyor hesaptaki herşeyi? - uk store'da türk kredi kartı kullanmak imkansız sanırım? cc address altında united kingdom'ı çakıyor, ne yazsam beğendiremiyorum. yok mudur çıkarı? pre-paid kart tavsiye edeceklere teşekkürler ama zaten onu alacağım yerden oyunu da alabiliyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bildiğim ve denediğim kadarıyla UK'dan türkiye kredi kartıyla alışveriş yapılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hsbc ile deneyen var mı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben denedim, olmadı. kartı kabul ediyormuş gibi yapıyor ama adresini beğenmiyor. of yani saçmalık resmen, 4 yıllık oyunun tutarının yarısı kadar kargo ödetip 1 hafta bekletecek illa. aynı şirketin bütün oyunları us'te çıkmış, bir tanesi çıkmamış o da benim istediğim. :X satın alacağız satmıyor resmen adamlar. /summon viktor bilirse o bilir, viktor yazılı spot ışıklarını göğe döndüreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 UK PSN den ih ih imkansiz kabul etmiyor HSBC benimkide binbir farkli kombinasyon denedim adres filan olmadi, Valkryia Chronicles in Selveria nin hikayesini anlatan DLC si var alamiyorum sinir oldum birdahada region i EU olan oyun almam heh bu arada hangi oyunu ariyorsun merak ettim bu akdar ugrastigina gore kaydadeger bisi olmali, bu aralar fate unlimited codes haric oyun bulamadim dogru durust PSP de oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 generation of chaos. srpg ararken tekrar gözüme takıldı, bu sefer biraz okudum yorumları filan ilgimi çekti. "watered down anime total war" filan denmiş heh. kaydadeğer midir değil midir emin değilim ama 10 sterlin olduğu için meraklanmışken store'dan almak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 uk pre paid kardı alsan içeriğini direk email atanlar var(ebay'de). söylemeyin demişssin ama belki bu şekilde düşünmemişsindir diye hatırlatıyım dedim :) 5-10 dakika içerisinde veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 shopto.net'te 17.85£'a 20'lik prepaid zımbırtı satıyorlar da para üstü olmadığından tek oyun almak istendiğinde tatmin etmiyordur herhalde. edit: email yoluyla göndermiyorlarmış galiba. Pardon. Pardon bu arada konuşmayın dediğin konuya fazla girdiysek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok şu açıdan dedim, kart almak yerine oyunu alsam açıkta para kalmamış oluyor hem. uk store'da olup da us store'da olmayan yok gibi, arta kalan parayı kullanmadan çürür gider. pahalıya gelmiş oluyor bayağı. evet o e-bay sistemini düşünmedim ama kazıklanmayalım? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben oynadim bunu (kapak resminden atlamsitim nasil acep diye, reviewlerde gaz verdi) cok vasat bir oyun, fikir guzel HOI tarzi mazosist isi detay var ancak UI ile oynanis asiri kotu, arayuz feci yetersiz kaliyor birde ustune cok agir tempoda ilerliyince baymistim bana sorarsan degmez bunun icin ugrasmayada sen bilirsin, oyle cok ahim sahim bir oyun degil hala almadiysan fate unlimited codes al onunla oyalan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 unlimited codes un psp kontrolleri rezil diyorlardı. ps2 de şahaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok ya vurdu/kırdı olarak soul kalibaaa alacağım zaten de acelem yok. yorumlarda da "baymayıp devam ederseniz güzelleşiyor" demişler, bazıları da senin gibi demiş. (:P) 30$ olsa almazdım da disgaea, wild arms xf ya da buna 15$ ayıracaktım ama inadına sadece bunu satmıyor us store. disgaea alacaktım ama tipler itici geldi ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 disgea gameplay de çok ahım şahım değil. baya geyik tiplere alışıyorsunda taktiksel turnbased rpg olarak ı ıh persona 3 portable al çıkınca en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 us için daha anons bile etmediler, çıksın alacağım büyük ihtimalle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 unlimited codes PSP kontrolleri alisinca rahat ehuehu gilgamisin EX move unu yapabiliyorum PSP de :3 bu arada iki oyunuda oynadim, unlimited codes soul calibur dan cok cok cok daha iyi olmus soul caliburun tek olayi online i idi ps3 de, birde tower of souls vardi psp de ikiside yok, arcade yok filan story modu gibimsi bisi varda oda cok cabuk bayiyor story den cok tutorial zaten, dusman horizantal attack yapicak blockla, throw aticak cancella, ziplicak havada tekme at tarzi bolumler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar