Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP'de farklı hesap kullanımı ve UK PSN store kart problemi

Sam

Öne çıkan mesajlar

iki saattir yabanacı forum karıştırıyorum ama derman bulamadım, burada deneyeyim son olarak şansımı. iki soru yönelteceğim, bilenin şimdiden elleri dert görmesin:

- psp'de iki ayrı region'ın (us ve eu diyelim) oyunlarını aynı anda oynayamıyoruz anlaşılan? silmek mi gerekiyor hesaptaki herşeyi?

- uk store'da türk kredi kartı kullanmak imkansız sanırım? cc address altında united kingdom'ı çakıyor, ne yazsam beğendiremiyorum. yok mudur çıkarı?

pre-paid kart tavsiye edeceklere teşekkürler ama zaten onu alacağım yerden oyunu da alabiliyorum. :p
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim, olmadı. kartı kabul ediyormuş gibi yapıyor ama adresini beğenmiyor.

of yani saçmalık resmen, 4 yıllık oyunun tutarının yarısı kadar kargo ödetip 1 hafta bekletecek illa. aynı şirketin bütün oyunları us'te çıkmış, bir tanesi çıkmamış o da benim istediğim. :X

satın alacağız satmıyor resmen adamlar.

/summon viktor

bilirse o bilir, viktor yazılı spot ışıklarını göğe döndüreyim.
Sosyal ağlarda paylaş

UK PSN den ih ih
imkansiz
kabul etmiyor

HSBC benimkide binbir farkli kombinasyon denedim adres filan olmadi, Valkryia Chronicles in Selveria nin hikayesini anlatan DLC si var alamiyorum sinir oldum

birdahada region i EU olan oyun almam heh

bu arada hangi oyunu ariyorsun merak ettim bu akdar ugrastigina gore kaydadeger bisi olmali, bu aralar fate unlimited codes haric oyun bulamadim dogru durust PSP de oynicak
Sosyal ağlarda paylaş

generation of chaos. srpg ararken tekrar gözüme takıldı, bu sefer biraz okudum yorumları filan ilgimi çekti. "watered down anime total war" filan denmiş heh. kaydadeğer midir değil midir emin değilim ama 10 sterlin olduğu için meraklanmışken store'dan almak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok şu açıdan dedim, kart almak yerine oyunu alsam açıkta para kalmamış oluyor hem. uk store'da olup da us store'da olmayan yok gibi, arta kalan parayı kullanmadan çürür gider. pahalıya gelmiş oluyor bayağı.

evet o e-bay sistemini düşünmedim ama kazıklanmayalım? (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynadim bunu (kapak resminden atlamsitim nasil acep diye, reviewlerde gaz verdi)

cok vasat bir oyun, fikir guzel HOI tarzi mazosist isi detay var ancak UI ile oynanis asiri kotu, arayuz feci yetersiz kaliyor birde ustune cok agir tempoda ilerliyince baymistim

bana sorarsan degmez bunun icin ugrasmayada sen bilirsin, oyle cok ahim sahim bir oyun degil
hala almadiysan fate unlimited codes al onunla oyalan ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya vurdu/kırdı olarak soul kalibaaa alacağım zaten de acelem yok. yorumlarda da "baymayıp devam ederseniz güzelleşiyor" demişler, bazıları da senin gibi demiş. (:P) 30$ olsa almazdım da disgaea, wild arms xf ya da buna 15$ ayıracaktım ama inadına sadece bunu satmıyor us store. disgaea alacaktım ama tipler itici geldi ne yalan söyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

unlimited codes PSP kontrolleri alisinca rahat ehuehu

gilgamisin EX move unu yapabiliyorum PSP de :3

bu arada iki oyunuda oynadim, unlimited codes soul calibur dan cok cok cok daha iyi olmus

soul caliburun tek olayi online i idi ps3 de, birde tower of souls vardi psp de ikiside yok, arcade yok filan story modu gibimsi bisi varda oda cok cabuk bayiyor

story den cok tutorial zaten, dusman horizantal attack yapicak blockla, throw aticak cancella, ziplicak havada tekme at tarzi bolumler hep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...