mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 arkadaşlar gerçi fps başlığında sormuştm ama konsol bölümü daha spesifik geldiği çin burdan da sorayım dedim, MW2'yi ps3'te online oyun oynamaya çalıştığımda Play ONline deyince: Fetching Playlist, Connecting to Matcmaker vs... yazılarının çıktığı kısımda kalıyor. Wired veya wireless bağlantıyla da denedim aynı yerde kalıyor, oyunları görmüyor. çözümünü bilen varsa hayrına bi söylesin lütfen :) edit: nette port yönelndirme falan önermişler ama işe yaramadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Baglantı tipin nedir nat1 nat2 nat3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 nat 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ps3ten oynayanların başına gelmedi galiba boyle bi problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 valla henuz cod alabilcek kadar param olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 iw.net sorunlu olabilir. nat açıksa ve nat type2 ise sorun olmaması lazım. PSN account un var di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 var: mardoxx bilmiyom ya galiba fps'yi ps3 te oynayamıcam gerçektn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 red olsa oynardık... tabi benim çakma mw2 netten çalışırsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bu problem bende modern warfare 1de olmuştu. Tam hatırlamıyorum nasıl yaptıydım ama şu ikisinden biri : - Seyrek oluyordu, modemi kapatıp açtığımda geçiyordu (ki büyük ihtimalle böyle) - Evdekiler internete yüklenince internetin yavaşlamasından dolayı o ekranda kalıyodu (bundan şüpheliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bunu da denicem, olursa eyv olmazsa canınız sağolsun napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar