BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 senaryo yazma üzerine öner,bielceğiniz bir kaynak var mıdır? hani kafamda hikaye var diyaloglar var da nasıl ayzılır bilmiyorum hatta birileri gelsin bir el atsın proje zombi komedisi bu arada ilgilenenelerle de görüşülür hatta istanbulda sinema tv okuyan varsa üniversite kaynaklarının kullanılması için yardım dilenilir :P ildeniz kafaya koydumu 10 "hamuna goduğum" gücündedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 görsel sanat mı senaryo ? film olunca görsel oluyo gerçi doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 e senaryo olamdan film olmaz :) en azından bn böyle bir mantık kurdum da hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kaynak olarak da büyük kitapçılarda senaryo ile ilgili kitaplar oluyo. fazla olmuyo zaten ben en son gidip bakmıştım 4 5 tane filan kitap vardı senaryo yazımıyla ilgili. onlara bak biraz. fiyatları sağlam ama ben beğenmiştim birini alacaktım baya ayrıntılı örnekli filan anlatıyo 120 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 senaryo yazmak için final draft indir bi öncelikle. kendin çözebilirsin aslında ama kısaca mantığını özetlemeye çalışayım. sahneye şöyle başlarsın: EXT. SOKAK - DAY (veya int. yazarsın başına) ext.= exterior, dış mekan int. = interior, iç mekan bundan sonra çok basitçe mizanseni anlatırsın. "ahmet gider, masanın üstündeki ekmeği alır." gibi. diyalogları da karakter için başlık açıp yazarsın. ESMA Halil! Gel oğlum! gibi. ayrıca senarist yönetmenle aynı kişiyse mizansenlere hangi kamera tekniklerinin kullanılacağını, açıları yazabilir. sana en baştan önerim senaryodan sonra ilk bakacağın şey zombilerin tasarımı olsun. mekandan ve oyuncudan önce kafanda zombi tiplemeleri olsun. makyaj konusunda araştırmaya öncelik verirsen daha rahat olur. senaryoyu yazarken yardım almak istersen mailimi verebilirim. ekipman sağlamak da o kadar zor olmaz merak etme. tek derdin ekipman olsun =P bizim zombi filmi çekesimiz vardı, bi yardımım dokunabilirse mutlu olurum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 @bruto; saolasın hani işi biraz ileleteyim illaki rahatsız ederim öm lerden ehe makyaj konusunda kuzenme güveniyorum daha önce proje ödevlerinde daha önce ölü makyajı yapmış da kız italyada okuyor yazın gelecek bu taraflara gelirken makyaj kitini de getirecek ehe o gelene akdar bitireyim diyorum sonra projeye bir trailer çekerim anca.. ha tutarsa biri parayı verir sponsor buursam şafak sezeri oynatmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bir Senaryo Yazmak - Michel Chion Senaryo Yazarı Olmak Senaryo Yazmak - Feridun Akyürek Bize bu kitapları okutmuşlardı derste, yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 *diabolical grin* http://www.youtube.com/watch?v=KAgaM5cbgt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Ben de aynından yazıyorum şu anda. Ama önce Roman gibi yazıyorum, sonra senaryoya çevrilir nolucak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bıbıcım, bunla ilgili kurslar da var. ifsakta görmüştüm mesela. onlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 5 sene olmus birakmistir bu hevesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hasss ilk mesaj tarihine bakmadım, 7 mesaj görünce yeni konu sandım lan. asfasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bi kenara bişiler karaladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 baya bi kenara yazmissin abi gozukmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 piçitinin iltini bik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 gel beraber yazalım bbcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 BabacumMostors said: piçitinin iltini bik.. anakterlar nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Oo konulu alirim bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 BabacumMostors said: bıdı bıdı bık bık.. yazdın mı lan sonunda senaryo. yoksa adhd'ye sahip olduğun için her başladığın şey yarım mı kalıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 araya eski karının okulu projesi benim doktora fln girdi kaldı, yani sinopsis var 5 er dakikadan 10 bölümlük falan sonra onu çizime aktarmaya karar verdim geçen sene o arada evlilik boşanma fln girdi araya kaldı.. aslında bakacak olursak proje devam ediyor da hem şejil değştirid hjem ağır işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar