Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Sistemi Ve Connector

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Henüz yeni olduğunuz için sizi pek tanımıyorum. Ancak Paticik'te TheCoder garantisi diye bir belge çıktı haberiniz yok sanırım.
Saygılar. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
said:
Deltree, 12 Temmuz 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
çok güzel ancak bir güvencesi yok
Noter tasdikli senet falan imzalamadigimiza gore ikinizin de yaptiginin guvencesi yok, ama insanlara yardim etmek icin para isteyen ve daha once hic gormedigim birinin guvencesine Coder'inkinden cok guvenmiyorum sahsen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
evet ama ben zaten rakip olmak için çıkmadım buraya sadece yazdığım code lara güvenirim ve garantisini veririm bedava dağıtılan bir üründe garanti olma olasılığı azdır...
saygılar...
amentesten seninle tanışmıştık orda kalsın tanışmamız :)[signature][hline]- SlayerTr -
Mesaj tarihi:
biz burda tartışarak hanginizin daha iyi bir connector ve account sistemi yaptıgınıza karar veremeyiz fakat biz TheCoder'ı bu forumda yazdıgı yazılardan daha iyi tanıdıgımız icin garantisinin yuksek olacagını soyluyoruz ve biz TheCoderın yazılarını ve yardımlarını seninkiyle karsılastırınca ( ki ben seni o forumda gormesemde ) TheCoder daha ustun cıkıyor.

Saygılar...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bana birisi Su account sistemini anlatabirmi nasil gerceklesiyo bu olay ve direk uye olduktan sonraki ilk savede account acilmasini istiyorum varmi bunu yapabilen acaba merak ettimde varsa ucundan bizede koklatsin azcik

[email protected][signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Mesaj tarihi:
thecoder hazır burdayken sana bişi sorucam önceden yazılmış bir sphereaccu.scp dosyasını "ki içinde 2500 üye var " bunu mdb ye en kısa nasıl taşırız code yazmadan varmı bildiğin program falan :)=[signature][hline]- SlayerTr -
Mesaj tarihi:
hazır program demek istedim elle taşınır tabi :P
Account Master a benzer bişi

[Bu mesaj Deltree tarafından 12 Temmuz 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alalala arkadaşlar para ile satiyonu biz ögrenci adamyiz ne gezer para internete peder yakalicak diye ben 4 ceyrek atiyorum siz ne diyonuz :) :) :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Mesaj tarihi:
Şşşş olay burda başladı burda biter. Kozları burada paylaşın da biz de yararlanalım. :D

Evet, Paticik'te ayın maçı ağır sikletteki TheCoder'a karşı tüy sikletten DelTree. :D Ücretleri banka hesabıma yatırabilirsiniz. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum

[Bu mesaj Arion tarafından 12 Temmuz 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...