Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Asp de Yazılmış Mail ile Aktivasyon Sağlayan Account Sistemi Ve 3.Party Programları Engelleyici Vb De Yazılmış Connector Satıyorum İlgilenenlerin [email protected] Adresine Mail Atmaları Rica Olunur... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 TheCoder kazanır. :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 çok güzel ancak bir güvencesi yok ordakilerin bunun çalışabilirlik ve güncelleme garantisi var :) saygılar...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Henüz yeni olduğunuz için sizi pek tanımıyorum. Ancak Paticik'te TheCoder garantisi diye bir belge çıktı haberiniz yok sanırım. Saygılar. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Deltree, 12 Temmuz 2004 18:49 tarihinde demiş ki: çok güzel ancak bir güvencesi yokNoter tasdikli senet falan imzalamadigimiza gore ikinizin de yaptiginin guvencesi yok, ama insanlara yardim etmek icin para isteyen ve daha once hic gormedigim birinin guvencesine Coder'inkinden cok guvenmiyorum sahsen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet ama ben zaten rakip olmak için çıkmadım buraya sadece yazdığım code lara güvenirim ve garantisini veririm bedava dağıtılan bir üründe garanti olma olasılığı azdır... saygılar... amentesten seninle tanışmıştık orda kalsın tanışmamız :)[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Baggio haklısın ancak ben bir emek sarfettim bu emeğn karşılığını almak doğal hakkımdır... ve ben başlık açtım yazdım aksi ifadeler sonradan yazıldı... saygılar...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 fatura veriomusunuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 istersen tabiki veririz fatura :) saygılar...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Demekki bana da satmaya kakışmıştın. :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :) coder beraber çalışalım eheheuheuhe[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 biz burda tartışarak hanginizin daha iyi bir connector ve account sistemi yaptıgınıza karar veremeyiz fakat biz TheCoder'ı bu forumda yazdıgı yazılardan daha iyi tanıdıgımız icin garantisinin yuksek olacagını soyluyoruz ve biz TheCoderın yazılarını ve yardımlarını seninkiyle karsılastırınca ( ki ben seni o forumda gormesemde ) TheCoder daha ustun cıkıyor. Saygılar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet benim teklifim geçerlidir isteyenler mail atabilirler örnekleme gönderebilirim demo olarak test edebilirler vs... saygılar...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bana birisi Su account sistemini anlatabirmi nasil gerceklesiyo bu olay ve direk uye olduktan sonraki ilk savede account acilmasini istiyorum varmi bunu yapabilen acaba merak ettimde varsa ucundan bizede koklatsin azcik [email protected][signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben yapabiliyorum php ile ama parayla oluomuş bu işler artık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 thecoder hazır burdayken sana bişi sorucam önceden yazılmış bir sphereaccu.scp dosyasını "ki içinde 2500 üye var " bunu mdb ye en kısa nasıl taşırız code yazmadan varmı bildiğin program falan :)=[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hazır program demek istedim elle taşınır tabi :P Account Master a benzer bişi [Bu mesaj Deltree tarafından 12 Temmuz 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehueuh çok güldün forum yıkıldı :P kaça satçan ama sen yazmışsan alırım emek meselesi tabi :)=[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 alalala arkadaşlar para ile satiyonu biz ögrenci adamyiz ne gezer para internete peder yakalicak diye ben 4 ceyrek atiyorum siz ne diyonuz :) :) :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yuh ben connector ve account sistemine çekiyom okadar parayı oturur elle geçiririm yada yazarım bi code :) insafsız seni...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 15 dk sonra yolluyom sana istiyonmu :) hırs yaptım[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 msn den gel :)= burda rahat atışamıyom seninle :P [email protected][signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Şşşş olay burda başladı burda biter. Kozları burada paylaşın da biz de yararlanalım. :D Evet, Paticik'te ayın maçı ağır sikletteki TheCoder'a karşı tüy sikletten DelTree. :D Ücretleri banka hesabıma yatırabilirsiniz. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 12 Temmuz 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 valla coder evede yakın taksim meydanı gel :) içek[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar