nopel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ya Lütfen Biriniz İce Robe Ve Fire Robeyi Nasıl Yapacam Düzgünce Anlatabilirmi. Lütfen Düzgünce Anlatın Yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kaçıncı topic?[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 benden sölemesi 10 tane açarsan cevabını veriyorlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :P[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Sen nebula ice fire mı istiyorsun yoksa kendi hues inde bulunan ice fire mi eğer normali istiyorsan Fire:0486 olması gerekiyor.0489 da olabilir. İce:0480 Nebula içinse bundan önceki topicte yazdım...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- [Bu mesaj NotoriuS tarafından 12 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NotoriuS tarafından 12 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Dostum, eğer fire robe, ice robe istiyorsan arayabilirsin. Paticik sizin scriptlerinizi karşılayan bir kurum değildir, bir 'paylaşım ve geliştirme' alanıdır.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Tamam yarın buraya Copy/paste operasyonu yapıcam yarın burdan alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 vallahi diğer topic e c/p yaptım eğer varsa öncelerden açtığın topicler link ver oralarada c/p yapayım kaç tane topic açmışın olm :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 neden başkalarının yaptıklarına sahip olmaya çalışıyorsunuz ? kendi hayal gücünüzü kullanın onlar sizi kıskansın :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya neden urasıyo kı yenıu bı scp yazsın damage sını ayarlasın adını degıstırsın renk kodunu yazsın bıtsın :D[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Benım gondercegım nebulanınkıyle bırebır aynı fakat bulamadım Ben yazıp eklemıstım ayrıca scrıptıng bolumune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar