Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 galerilerde bir sürü e coupe var 2 günde alırsın niye erken teslim olsun:).siparişe gerek yok yani suan ikisinden birini alabilcek param olsaydı eskisi gibi :).direk e coupe alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Galeriler tam fatura kesmiyor...istedigim miktarda indirim yapmiyorlAr ve zaten ellerinde olan2010 ...2011ler agustos teslim. Gerci pazartesiye kadar vakit varmerecedes dusururse fiyati benimde tercihim o olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 merhabalar; x3 mevcut kasa avusturyada fason kontrat ile magna steyr tarafından uretiliyor. Dunyanın en iyi uretim uslerinden olmasına ragmen bmw masraf kıstırdıgından 3 kasa uzerinde bir ucube dogmus. Budget car olmasının da getirdigi birf denyoluk var. Q5 ornegin deli dolu bir araba iken x3 bombos. Ancak bu sonbaharda yeni x3 geliyor. X5 ve x6 gibi amerika fabrikasında maliyet amacıyla ortak parcalarla üretilecek. Dizayn tamamen degisiyor ve kasa genislbyor. O yuzden bir secenek olarak tutuyorum. E coupe ise en gec 3 sene sonra cope gıdecek. zıra 3 sedanın 2 yıl sonra kasa degisimi var. Yazık olur alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yeni kasa 5 serisi çok güzel değil mi yahu. yeni C ve E coupe lerin falan tipi kayık abi. para sıkıntısı yoksa alınır beyazı, tercihen 3.30d, camlara siyah film falan imba olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 e coupe neden 3 sene sonra cope gidiyor ben onu anlamadım , gayet şık ve spor bir araba.clk lar 3 sene de cope mi gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 orayi bende anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tamamen benden kaynaklanıyor o. 3 coupe 2-3 yıla yenileniyor. (yakın fiyatta olsalarda) aynı segmentte bile olmamalarına karşın bmw zaafım oldugundan e coupe un miladı yinede dolacaktır bende. Tamamen kişisel ve tercihsel denyolugum. Takılmayın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 mercedesin hiç bir kasası çöpe gitmez ben mesela hala hastayım 2000-2002 cl 500 fln bi ara almaya niyetlenmiştim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Namessar said: tamamen benden kaynaklanıyor o. 3 coupe 2-3 yıla yenileniyor. (yakın fiyatta olsalarda) aynı segmentte bile olmamalarına karşın bmw zaafım oldugundan e coupe un miladı yinede dolacaktır bende. Tamamen kişisel ve tercihsel denyolugum. Takılmayın ona.mercler genelde 7 senede bir falan yenileniyo, daha uzun vadeli araç olmasın yani bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Penthesilea said: coupe al abi o zaman, ben oyle yaptim :) bu arada X3 BMW'nin urettigi tek cirkin araba olabilir ha. turkiyede sattiklari arkasi hatch olan 1 serisini ve ilk cikan e90 lari da ekle o listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Tharkas, mercedesi her zaman bwm den daha pahaliya satarsin 2. elde. acikcasi direk mercedes alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 daha pahalıya aldıgından da olabilir tabi :P işin şakası o, evet mercin deprec. i daha yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 5 20 ile e coupenin fiyati ayni standart paketlerde:) 75 bmwnin fiyat... 80 den yuzde 5 dusuyor merco oda 75 civari biseye geliyor. ekstra indirim olmadikca standartpaketlerin standart fiyatlari basa bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 al 5 serisi ya, dinleme sen bu mercedes bagimlilarini =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar