Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 rally i zaten keyboard da oynamak direksiyondan daha basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aabii bu nasıl oyun ya. Araba kontrolü sıfır. heryere çarpıp duruyorum. 1 kere birinci olabildim o da milleti yol dışında falan attım o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ps3te leziz valla oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pc yi bilemem de, ps3 muazzam oyun. Hatta bitmek üzere :D Olum ver yanı ver ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 klavye ile oynamak her zaman daha basittir bu tür arcade'lerde gerçi bu biraz arcade/sim arası olmuş. Ah ulan şu grafiklerle richard burns rally'yi bi daha yapcaklardı sevişçektim o oyunla. moriq'i görünce gaza geldim bende benim momo'yu yine masaya koyayim bari :) Yalnız şu hadi şimdi subaru sür şimdi ford'a geç şimdi 4çeker sür şimdi kamyona geç olayına bende uyuzum. Alayım bi araba hep onla oynayayım işte. Arabaların dinamiğini çözene kadar bi ton vakit geçiyor zaten (gerçi bunda o kadar uniq farklar yoktur arabalar arasında.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mac OS X versiyonu da varmış, çok fena sardım. Tek sorun GameRanger üzerinden sadece mac oyuncularla oynanabiliyormuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar