Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 rally i zaten keyboard da oynamak direksiyondan daha basit.
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aabii bu nasıl oyun ya. Araba kontrolü sıfır. heryere çarpıp duruyorum. 1 kere birinci olabildim o da milleti yol dışında falan attım o şekilde.
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pc yi bilemem de, ps3 muazzam oyun. Hatta bitmek üzere :D Olum ver yanı ver ver...
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 klavye ile oynamak her zaman daha basittir bu tür arcade'lerde gerçi bu biraz arcade/sim arası olmuş. Ah ulan şu grafiklerle richard burns rally'yi bi daha yapcaklardı sevişçektim o oyunla. moriq'i görünce gaza geldim bende benim momo'yu yine masaya koyayim bari :) Yalnız şu hadi şimdi subaru sür şimdi ford'a geç şimdi 4çeker sür şimdi kamyona geç olayına bende uyuzum. Alayım bi araba hep onla oynayayım işte. Arabaların dinamiğini çözene kadar bi ton vakit geçiyor zaten (gerçi bunda o kadar uniq farklar yoktur arabalar arasında.)
Mino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mac OS X versiyonu da varmış, çok fena sardım. Tek sorun GameRanger üzerinden sadece mac oyuncularla oynanabiliyormuş. :(
Öne çıkan mesajlar