Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi maçı ertem şener anlatmadı ya, maçın başında spikeri duyunca yenmiş kadar sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 lan sahaya atlayıp karagunisi öldürecektim artis köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 rahat 30 tane ofsaytı vardı herhadle panath ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Red said: Buyse said: elano zaten patladı? alex de ilk geldiğinde patlamıştı. lincoln gelir gelmez şov yaptı.sora patladı. bence böylesi daha iyi :) konuyu değiştirmek amacıyla demiyorum ama alexin ilk sezon 44 maçta 29 gol 20 asisti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 elano bu sezon onun yarisi kadar macta oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 son maçta yenilirler inşallahda çıkamaz pana epic olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 uzun zaman sonra sahadaki Galatasaray'ı beğendim... Motivasyon, mücadele gücü, istek ve iştah olarak tatmin edici seviyelerdeydi Fakat yine de oyun yapısı ve sistem olarak değişen çok fazla birşey yoktu Reykardın formsuzluk ve isteksizliği belki de yeni doğan çocuğu ile son bulur, tekrardan klubedeki düşünceli halini bırakıp oyuna ve takıma motive olması umarım sürelilik arz eder Arda da ekstra motivasyonun sebebini ise çözemedim, oyunun her yerinde var olmak istedi Keza Elano da bir stoper gibi son adam olarak savunmasına yardım etti Yanlız hala orta alandaki oyun kurucu adam eksikliğine çare bulunacak gibi durmuyor, en kısa sürede arda veya elanodan birini , hatta ve hatta kewell bile olabilir, ortaya çekip oyun kurdurması ve göbekten varyeteler ile rakip üzerinde bunaltıcı baskı kurması gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şu gökhan zanı iyiki vermişiz yaaa valla billa haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 nonda geride kalıyor çok. baros gibi hızlı adam değil, yetemiyor o yüzden. daha ilerde çakılı oynaması lazım. yoksa baros gelene kadar gol sıkıntısı çekeriz. ya da keita'ya yakın oynaması lazım, al-verle ilerleyecekler. arda nasılsa giriyor her türlü içeri. süper adam lan, adeta pele gibi top yapışıyor ayağiına. bir pele değil tabii, yanlış anlama olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Tüm yük Arda'nın omuzlarında,takımdaki kimsenin Arda'yla paslaşacak kapasitesi bile yok o derece..Elano'yu anlayan varsa beri gelsin,o nası hareketler,duygusal ergen tavırları,agresif emo tripleri topu kaptırınca tekme sallamalar falan.Sanırım bu adam bu takımda oynamak istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yunan melisler üzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Llama said: şu gökhan zanı iyiki vermişiz yaaa valla billa haaa aynen cam adam yine kırıldı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar