Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Tv zaten geçmiş neslin oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Noise said: Öteki tarafa kasıcam tek umudum orası kaldı sdfsd. . 2 sene daha dayan Az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Modern hayattan "bagliyim" diye sikayet edenlerin sadece 3 gun tuvalet kagitsiz yasamaya calismalarini oneriyorum. Halt etmisiz demezlerse gelin bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dory said: ben televizyon izlemiyorum ama suan yavuz yuzunden aklim ask-i memnuda. ahahah çok heyecanlıydı bu bölüm yine herkes birbirine baktı Noise said: Resmen bağımlıyız ya elektriğe televizyona bilgisayara ıvıra zıvıra . misal televizyon lan televizyon hayatında olmasa nolcak ölcenmi anlamsız bi kutu ama işte insan bağımlı olmuş bi kere olmadımı çok eksik oluyo . Kurtulmak lazım böyle şeylerden hayatta kurtulmak gereken biçok şey var zaten, ama çoğundan kurtulmamız gerektiğini bile farketmeyecek kadar hayatımızın içine sokmuşuz onları. farkında olsan bile hayatı takip etmek için bağımlı oluyoruz yine de böyle şeylere, hani "ağbi tüm gün bilgisayar başında oturup f5 yapıyorum yaağ" diyoruz ya, ha işte elinin altında bilgisayarı interneti olmayan adam da gidiyor kahveye bi yere orda f5 yapıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Topla bahçedeki yaprakları sil kıçı ağa yapmadığımız şeymi piknik alanlarında dsfsd. Ya tabiki illaki bi yerde f5 liyoruz da amaan nese 2 sene kaldı sonra sistem mistem kalmaz oldschool takılırız gene güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Saeros said: dory said: ben televizyon izlemiyorum ama suan yavuz yuzunden aklim ask-i memnuda. ahahah çok heyecanlıydı bu bölüm yine herkes birbirine baktı fixed. edik: saeros says (23:31): bu arada nihal için çocuk gibi filan demiştim de bu bölümde akşam simidi gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 toplanık pati haydeee tapınaga daga cıkıyoruz meditasyon yapacaz orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dory said: Saeros said: dory said: ben televizyon izlemiyorum ama suan yavuz yuzunden aklim ask-i memnuda. ahahah çok heyecanlıydı bu bölüm yine herkes birbirine baktı fixed. edik: saeros says (23:31): bu arada nihal için çocuk gibi filan demiştim de bu bölümde akşam simidi gibiydi çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 meraba. meditasyon demişsiniz geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya of gene mi fayt kılap argümansal çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gelir arada1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yok ya fight clublık bi durum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bağlılık değil, sevgidir. geçenlerde fotoğraf makinemi avm de unuttum, kapandığı bir saatte aklıma geldi. çok üzüldüm. ertesi gün kamera kayıtlarından buldurdum gerçi, sorun yok; ama o gece internetten yeni makine fiyatlarına baktım. demekki bu bağlılık, bağımlılık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 SABUN YOK MU SABUN. SABUN BULUN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Holy said: e kurtul aga bizi niye sürüklüyosun? ayrıca televizyon bağımlılık falan değil. bilgisayar + internet varken televizyonu sadece maç izlemek için kullanıyorum ben. ben mac izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben de su içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eminim herkez şu an konması gereken karikatürü aklında canlandırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar