commendatore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arkadaşlar konu muhtemelen açılmıştır daha önceden ama ben bu oyuna yeni badladım bu quest helperı yüklemek istiyorum nasıl yapılıcağı hakkında yardım ederseniz çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 indirip interface te addons a atıcaksın. bi de aramaya inan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya onu direk klasör olarakmı atıcam yoksa içindekileri direkmi kopyalicam bide oyunda direk göreve baslayınca nasıl anlaşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Addon/UI konusundan devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 direkt klasör olarak atıcaksın. ikinci sorunu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/quest-helper.aspx Burdan download ediceksin sonra zip dosyası içindekileri addons klasorune atacaksın. Yani addonsun altında /addos/questhepler şeklinde olacak. Sonra bişi yapmana gerek yok oyuna gir o yukler kendini 1 dakikada falan. MAPten gorursen hangi quest nerde. Ayrıca TOMTOM addonunu da yuklersen sana yol gosterir ekranda ok ile questlerin yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar