aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 omg savasta adam oldurmus terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 atmiycaklardi o nukeleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oradaki savaşların kaçını abd açmış, kaçını savaştığı açmış bi de ona bakalım. ha bi de şu var ki priceless zaten, değil mao, hitler yarışamaz: bunu da savaş esnasında çaresizlikten yapmışlardır kesin. yazık... kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ikinci dunya savasini cicekle bitirebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Pasta da gönderebilirlerdi aslında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 1945'te mao'nun elinde olsa atmazdı eminim ki. :( nuke'lerin atılması da ayrıca tartışılacak bir husus. hala kıyasıya eleştiririm ama japonya'ya çıkarma yapılsa daha mı az insan ölürdü orası belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquila said: ikinci dunya savasini cicekle bitirebilirlerdi. radyasyon bulutu bir savaşı bitirmek için tek yoldur, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 @sam vietnam'ı atlama :D ayrıca 2. dunya savasına girmek icin japonları kıskırttıkları pearl harbor'ın biliniyor olması gibi olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mantığını öpüyüm sam onda olsa o da atardı ne lan ? tabi canım iyi ki nükleer silah atıldı yoksa amerikalı askerlerimiz ölebilirdi japon masum insanların yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sam said: 1945'te mao'nun elinde olsa atmazdı eminim ki. :( nuke'lerin atılması da ayrıca tartışılacak bir husus. hala kıyasıya eleştiririm ama japonya'ya çıkarma yapılsa daha mı az insan ölürdü orası belli değil. mao'nun atıp atmayacağını bilmem. ama elimizde atılmışı var. bu da demek oluyor ki elimizde bir adet kesin canavar, bir de potansiyel canavar var. Bil bakalım hangisi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 @sg-1 amerika nın yerine koy kendini. o kadar inatcılarki japonlar göt kadar adayı alıyım derken anan aglamıs. ana karayı alıyım desen belkide suana kadar verdigin kayıpların bir kac katını vericeksin. O kadar amerikalı insan ölcek. Bende amerikalı general olsam aynen sunu dusunurdum: Banane lan elin japonundan jonny ler ölmesin yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 amo: vietnam'ı atlamadım ki. oradaki rakamları da ekleyin farketmez. naraso: abd askerlerinden ziyade mızrakla banzai charge öğretilen ilkokul öğrencileri ölecekti. sg-1: potansiyel değil zaten adam on milyonlarca insanın ölümüne neden olmuş. canavarın önde gideni. öbürüyse yanlışlığı tarih nezdinde tartışılır bir karar. iyi yaptıklarını düşünmüyorum hiroşima ve nagazaki'yle ama atılmadıkları takdirde daha az masumun öleceği de garanti değildi. tokyo bombardımanı bir gecede yüzbinleri öldürdü zaten, öyle saldırılar devam edecekti. kara savaşları da devam edecekti, darbe ile devirmeye çalıştılar bombalardan sonra barış yapmak isteyen imparatoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ama adamlara atom yaramış bence, hem çalışkan hem de başarılı oldular artık nasıl bi radyasyon yedilerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sayfalardır saçmaladıgınızın farkındayım bilginiz olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sam daha bişey demiyorum sana, atom bombası tartışılabilir o adamlar atmasa daha çoğunu öldürücekti dedin,utanmasan düşündüler taşındılar atom bombası atarsak daha az insan öldürürüz diye karar verdiler meleklerim benim diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hayır demiyorum öyle. dediğim şu: "atom bombası atılmasaydı daha az masum insan öleceğini kimse söyleyemez". masum insan değil de sivil desem aslında daha doğru belki. bu kanıya da nispeten son yıllarda, daha çok okuyup araştırdıktan sonra vardım. öncesinde aynı senin gibi düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 her yere atom bombası sallayalım toptan insan ırkını ortadan kaldıralım. böylece önümüzdeki 1484984651 yıl içinde ölecek insan sayısından daha az insan ölür toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 tarih tartışırken "ya eğer" varsayımları ayağı yere basan ölçülerde yapılır elbette ki. 2187689716981269176 yıl sonrasını değil, 1-2 yıl sonrasını konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abdnin yaptigi isten burda birbirinize kizip laflar hazirlamanizi anlamadim ben, sanki ben attim bombayi sdfs. daha da onemlisi parayi kaldirmaktan atoma nasil geldiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 okinawa savasina bakarsak mesela Casualties and losses 12,513 killed 38,916 wounded, 33,096 non-combat losses 110,000 killed 7,400-10,755 captured Estimated 42,000–150,000 civilians killed okinawa nın yuz olcumu 2,271.30 km² . japonya'nın 377,873 km² japonya ise toplam 220000 sivil kayıp ile alınmıs (atom bombalarından bahsediyorum. sonuc olarak normal yontemlerle isgal edilseydi belki bunun 50 katı insan ölcekti belki 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ayağı yere basan derken kanıtlanmış bilimden bahsediyorsak.Binlerce insan sakat ve kanserli doğdu.Bunu veri olarak göremiyorsan vicdanınız örselenmiştir. Nasıl nasıl diye kızacağınıza atom bombası atmayıp çiçek mi verecekti cümlesini nasıl kurabiliyorsunuz buna biraz kafa yorun. Bir psikiyatriste görünün zira büyük ihtimal çocukken bi travma yaşamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 e belki amerika karadan ilerliyemiyecekti bile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquila said: abdnin yaptigi isten burda birbirinize kizip laflar hazirlamanizi anlamadim ben, sanki ben attim bombayi sdfs. daha da onemlisi parayi kaldirmaktan atoma nasil geldiniz? çünkü ne zaman kim amcaya laf gelse "AMA AMERİGAAAAAAAA" diyen hayranları fırlıyor illa ki. naraso said: e belki amerika karadan ilerliyemiyecekti bile ? insan ölmüyor mu o sırada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ilk 2 sayı amerikan sonraki 2 sayı japon kayıpları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sam said: naraso said: e belki amerika karadan ilerliyemiyecekti bile ? insan ölmüyor mu o sırada lol ben japonya adına iyimser taraftan bakıyorum belki çok çabuk püskürtülecekti ? hiç bir sivlle karşılaşamadan amerika ya da çok azıyla? sadece askeri kayıp olacaktı belki? siz daha çok insan ölürdü derseniz bende bunu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar