Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Elazığ Fırat Üni'de Cindoruk konuşuyor, adamın azına ettiler soracaz diye. İşin garibi okulun %90'ı nurcu dolmuş gibi gözüküyor salona bakınca, devamlı saldırıyorlar salonun dört köşesinden herifler, okulu ele geçirmişler bariz yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 genç bakış çok güzel bir program keşke uykum ve sabah yapcak işlerim olmasaydı da izleseydim iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 genç bakış izleyince genç olmaktan soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 siyaset yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bu memleketin Hüsamettin Cindoruk gibi değerlerine sahip çıkması gerekirken gençlerin bu davranışları beni utandırdı........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kadir topbaş var. halkın görüşlerini söylediği sokak röportajında saydırdılar.oh iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi hüsamettin cindoruk o programa her ay en az bir kez düzenli olarak çıkıyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yımırta yiyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 "Tatar Ramazan" said: İşin garibi okulun %90'ı nurcu dolmuş gibi gözüküyor salona bakınca, devamlı saldırıyorlar salonun dört köşesinden herifler, okulu ele geçirmişler bariz yaw. internette videosu felan yok di mi? şimdikinin de sonunu felan yakaladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi dün gece neydi öle adamlar çatır çatır konuşuyo salondaki oğlancılar yok efendim erkekler türbana girsin yok efendim zikir farzdır yok efendim cami cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar