mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Organicium un yesiliyle yikiyorum mandalina kokulu dogal bi sampuan sac dokulmesine ve kepege karsi baya etkili (yalan saclarim barzo givu dokuluyo ama kepegi aninda durdurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 head&shoulders kullandım ama pek beğenmedim clear cr9 kullanıom bayaa memnunum tavsiyede ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://www.turkbath.com/images/Haci%20Sakir%20Saf%20Sabun%201.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 heden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 zeytin yağlı sabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pogodi said: heden johnson senin pofidik saclar bundan mi genetik mi ? bole zenci gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 askdhasg tamamen doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 heden'in mentollüsü var bide favorim o benim. efil efil ferah ferah oluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu anketi açmak bir kaç gün önce aklıma gelmişti, markaları yazmaya uğraşamam diye vaz geçmiştim ahaha görünce garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Hatun hangi şampuanı alırsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Raincloud said: tek biyoksinci ben miyim şimdi? yoo bende varim Edit:koseli parantezi silmisim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ipek diye bi marka var onun lacivert kutusu kepeğin ağzını kırıyor haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 biyoksine başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Clear Men Series / Mentollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba6*100+60+3+3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya dove blendax pantene clean & clear hepsini denedim saçımı sabah akşam yıkıyorum 6 saatte bir yağlanıyor, var mı bir çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 6 saatte 1 yıkamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bundan kullan http://www.leventkimya.com.tr/pictures/yagcoz500ml_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben clear kullanıyorum ama head and shoulder saçı çok yağlı yapmıyor mu ya? siz nasıl kullanıyorsunuz anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yağlı seviyorum meselam ben saçı. kıvançtatlıtuğ gibi saçım olmadığı için, dalgalı olduğu için hergün yıkayınca yaldır yaldır adeta bir arap beygiri misali yelelerim oluyor. o da yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 zaten kel olduğum için kafamı arap sabunuyla yıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arap sabununu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Prozinc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 öz zeytinyağı sabunu kullanıyorum.fabrikasyon değil ama ev yapımı.gayette memnunum. tavsiye ederim saçı dökülmeye yüz tutanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sandal ağacı dalı. Güya kepeğe iyi geliyormuş. 1-2 hafta daha kullanıcam yine bir belirti olmazsa Clear a geçicem H&S kullandım uzun süre tek bir faydasını bile göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kepeğe karşı isteyenler ; 1. Prozinc 2. Perkapil Bişey daha vardı adını unuttum eczacılar bilir. Bunlardan birini denesinler biri iyi gelicektir. Ben Prozinc'te karar kıldım en son , diğerleri de kepeği kesti ama bi süre sonra bağışıklık kazandı benim kepekler galiba :D Prozinc yerine markette satılan herhangi bir şampuanla 4-5 kere duş alırsam hemen kepek geri başlıyor , 2-3 kere prozinc kullanınca geçiyor , o yüzden ömür boyu Prozinc ve benzeri bişeyle duş alıcam gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar