mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Organicium un yesiliyle yikiyorum mandalina kokulu dogal bi sampuan sac dokulmesine ve kepege karsi baya etkili (yalan saclarim barzo givu dokuluyo ama kepegi aninda durdurdu)
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 head&shoulders kullandım ama pek beğenmedim clear cr9 kullanıom bayaa memnunum tavsiyede ederim
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://www.turkbath.com/images/Haci%20Sakir%20Saf%20Sabun%201.JPG
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pogodi said: heden johnson senin pofidik saclar bundan mi genetik mi ? bole zenci gibin
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 heden'in mentollüsü var bide favorim o benim. efil efil ferah ferah oluyor böyle.
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu anketi açmak bir kaç gün önce aklıma gelmişti, markaları yazmaya uğraşamam diye vaz geçmiştim ahaha görünce garip oldum.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Raincloud said: tek biyoksinci ben miyim şimdi? yoo bende varim Edit:koseli parantezi silmisim heh
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ipek diye bi marka var onun lacivert kutusu kepeğin ağzını kırıyor haberiniz olsun
Seceba6*100+60+3+3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya dove blendax pantene clean & clear hepsini denedim saçımı sabah akşam yıkıyorum 6 saatte bir yağlanıyor, var mı bir çözümü
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bundan kullan http://www.leventkimya.com.tr/pictures/yagcoz500ml_1.jpg
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben clear kullanıyorum ama head and shoulder saçı çok yağlı yapmıyor mu ya? siz nasıl kullanıyorsunuz anlamadım?
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yağlı seviyorum meselam ben saçı. kıvançtatlıtuğ gibi saçım olmadığı için, dalgalı olduğu için hergün yıkayınca yaldır yaldır adeta bir arap beygiri misali yelelerim oluyor. o da yakışmıyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 zaten kel olduğum için kafamı arap sabunuyla yıkıyorum
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arap sabununu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 öz zeytinyağı sabunu kullanıyorum.fabrikasyon değil ama ev yapımı.gayette memnunum. tavsiye ederim saçı dökülmeye yüz tutanlara.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sandal ağacı dalı. Güya kepeğe iyi geliyormuş. 1-2 hafta daha kullanıcam yine bir belirti olmazsa Clear a geçicem H&S kullandım uzun süre tek bir faydasını bile göremedim.
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kepeğe karşı isteyenler ; 1. Prozinc 2. Perkapil Bişey daha vardı adını unuttum eczacılar bilir. Bunlardan birini denesinler biri iyi gelicektir. Ben Prozinc'te karar kıldım en son , diğerleri de kepeği kesti ama bi süre sonra bağışıklık kazandı benim kepekler galiba :D Prozinc yerine markette satılan herhangi bir şampuanla 4-5 kere duş alırsam hemen kepek geri başlıyor , 2-3 kere prozinc kullanınca geçiyor , o yüzden ömür boyu Prozinc ve benzeri bişeyle duş alıcam gibi :)
Öne çıkan mesajlar