Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 haha 45. saniyede hocam var Nühket Sirman, "herşey ve hiçbişey" tam bir sosyolog açıklaması huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben seks yapmasınlar demedim ki. isteyen istediğiyle yatabilir. benim dediğim benimle birlikteyken seks yapmasın, başkalarıyla olan konuşma, görüşmelerinde cinsel intiba uyandıracak hal ve hareketlerinde kaçınsın diyorum. benimle birlikteyken diyorum. benden önce ne yaptığıyla da çok ilgilenmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mortis said: haha 45. saniyede hocam var Nühket Sirman, "herşey ve hiçbişey" tam bir sosyolog açıklaması huehuben boyle insanlari dovmek istiyorum abi, her videoda falan olur bunlardan bi tane cok derin cevap verdim diye sevinmistir bi de bu kadin simdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ''Namus insanın kendine yakışanı giymesidir'' dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hahah ama abi kadın bariz devam ettirmiştir orda da , kesmişler direk tek o cümleyle. şimdi gitsen sorsan öle bi açıklar ki "harbi lan" dersin. Çünkü kadın bu konularda baya uzman. Çok böle derslerde Kürt Sorunudur işte Mahalle baskısıdır türban sorunudur konuşuoduk , ve böle sınıfta türbanlısından kürtüne kadar oluodu , Efsane güzel tartışmalar dönüodu ve kadın çok güzel açıklıodu böle o kadar objektif yaklaşıp analiz etmek vs. Hani direk yargılama die bişey yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ha pardon, ben cok daha genel anladım seks yapmaları sorun diyince. e ilişki içinde başkasıyla sevişmemesini istemek cok normal tabi, hatta onda sağlık acısından teknik bir sorumlulukda soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba6*100+60+3+3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 haydar dümene bir soru +16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 valla feyk gibi değil güzel çalışma olmuş,sonuçlar vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sonunda bu olacağını kestiremiyormuydunuz ben anlamadım türkiyede bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Erkeklerde de bir zar olsa bütün problemler çözülecek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 asfaloth said: Beyler bayanlar onu bunu geçinde yasaklara takılmadan siz söyleyin bakalım size göre namus nedir? Bence namus insanın utanmadan yaşamasıdır. Utanmasına neden olan durumlar ise tamamen toplum ile alakalıdır. Yani bir anlamda, namus toplumun insana verdiği değerdir. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pekaziz said: Erkeklerde de bir zar olsa bütün problemler çözülecek aslında. Biliyoda vermiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 insanın üstüne yakışanı giymesidir çok fazla mesaj var, yazıldıysa sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Namus kadının beynindedir. Örnek olarak beyindeki osman şeklinde tanımlayabiliriz. örnek cok isabetsiz kalsa da, namusu sadece zarda aramak beyinde osmanı aramaktan farksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 4. yü yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Olivies said: Namus kadının beynindedir. Örnek olarak beyindeki osman şeklinde tanımlayabiliriz. örnek cok isabetsiz kalsa da, namusu sadece zarda aramak beyinde osmanı aramaktan farksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Namus direk okunduğunda yani a'yı uzatmadığımızda sanki bi tür yemek adı gibi bişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Doğrusu naamus tur zaten... Fanus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lol namus balon gibi bişey be, herkezin dilinde, kocaman büyük bişey ama anlamı yok, içi boş. işin kötüsü sadece kadınlara dayatılan birşeydir. toplum baskısı veya erkek baskısı denebilir. namus yoktur onur vardır vs. neymiş? herkezin ağzında kocaman bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Namus halk arasında kullanılan anlamıyla kadınların kocası hariç herkese aseksüel gibi davranmasıdır. Cinsel isteği olmayan kadın napıyor, bi amacı yok sadece üşümemek için giyiniyor, içine pijamasını çekiyor çünkü birisine göstericek bi şeyi yok. İşte namus budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Namus toplumda insanları tektipleştirmeye yönelik, çakma bi kavram. Ataerkil bi toplumda olduğumuz için bu erkeklere çevresine hükmetmek olarak, her konuda aslan kesilip ne bulursa himayesine almaya çalışmak olarak yansıyo. Erkeklere namussuz denme sebepleri nelerdir mesela? Askerlik konusunda çekinceleri vardır, hemen çakarlar "namussuz" lafını. Ailesiyle problemleri vardır, birazcık soğusa veya uzaklaşsa yine aynı tepki. Kadınlar da ataerkil toplumda tamamen "cisim" yerine konmaya çalışılıyo zaten. Bir de bağımlı tutulmaya çalışılıyo, o daha beter. Camdan çerçeveden bakmasın, hayatta kalmak için bana muhtaç olsun, çiftlik hayvanı besliyosun sanki. BabacumMostors said: http://forum.paticik.com/read.php?73,4407599 varmış işte bu zaten sry. aratmıştım bulamamıştım, konu başlığı konuyla alakasız olduğundan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gün geçmiyor ki bir bekaret tartışması daha yaşanmasın. gün geçmiyor ki bir bekaret tartışması daha yaşanma gün geçmiyor ki bir bekaret tartışması daha yaş gün geçmiyor ki bir bekaret tartışması daha gün geçmiyor ki bir bekaret tartışması da gün geçmiyor ki bir bekaret tartışması gün geçmiyor ki bir bekaret tartış gün geçmiyor ki bir bekaret tart gün geçmiyor ki bir bekaret gün geçmiyor ki bir bekar gün geçmiyor ki bir be gün geçmiyor ki bir gün geçmiyor ki gün geçmiyor gün geçmi gün geç gün g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar