BaaL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ingiltereden hediye olarak gelmiştir 20 gün kadar kullanılmıştır. hiç kullanmadan satmayı düşünüyordum ama çok hoşuma gitti taktım. zaten sevdiğim bi saatim olduğundan artık takmıyorum. camı önü arkası metali tertemiz en ufak 1mm lik kılcal bir çizik bile yoktur. kordonu sağlamdır ,böyle eciş bücüş olmuş durumda değil. koyunca çok az takıldığı belli oluyor ama aşırı bir burkulma yok. çakma , yan sanayi falan fişmikan değildir orjinaldir ve cidden güzel saat. (sevenine) akşam üzeri saat&saat e sordum indirimli fiyatı 329 ytl. nakde ihtiyacım olduğundan cumartesiye kadar pazarlıksız 175 ytl den satılıktır. cumartesi gününden sonra bu ilan kendisini imha edicektir. resimler ekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ekteki dosyalar gözükmüyo galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 resim açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 resim açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 resim açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bendede açıldı resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aa düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 halen satılık. kaçırmayın. param olsa ben alırım, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kaça ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 BaaL said: ingiltereden hediye olarak gelmiştir 20 gün kadar kullanılmıştır. hiç kullanmadan satmayı düşünüyordum ama çok hoşuma gitti taktım. zaten sevdiğim bi saatim olduğundan artık takmıyorum. camı önü arkası metali tertemiz en ufak 1mm lik kılcal bir çizik bile yoktur. kordonu sağlamdır ,böyle eciş bücüş olmuş durumda değil. koyunca çok az takıldığı belli oluyor ama aşırı bir burkulma yok. çakma , yan sanayi falan fişmikan değildir orjinaldir ve cidden güzel saat. (sevenine) akşam üzeri saat&saat e sordum indirimli fiyatı 329 ytl. nakde ihtiyacım olduğundan cumartesiye kadar pazarlıksız 175 ytl den satılıktır. cumartesi gününden sonra bu ilan kendisini imha edicektir. resimler ekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 up. 150 ye indirdim. yarın son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gene bi kredi kartı ödemesi son günü gene paticiğe özel bi "sıcak fırsat" varsa ilgisini çeken , saat almayı düşünen yarın öğlene kadar 125 tl ! swatch fiyatına diesel saat burda vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 100 yaptım gitti aha da. alın saati ben de tharkas'dan bilgisayar alayım; wow a geri döneyim; okul gene uzasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 50ye anlaşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 5 TL veririm Be stupid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hade len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 55 te benden olsun. Kayışı geniş mi ama? Benim bilekler geniş. Bilek güreşinde ezerim. Genişse alırım 55e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 CaNNi said: 55 te benden olsun. Kayışı geniş mi ama? Benim bilekler geniş. Bilek güreşinde ezerim. Genişse alırım 55e oldu -nae 'ye satılmıştır saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kaça sattın? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 BaaL said: cumartesiye kadar pazarlıksız 175 ytl BaaL said: up. 150 ye indirdim. yarın son gün. BaaL said: yarın öğlene kadar 125 tl ! BaaL said: 100 yaptım gitti aha da. =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ulan bi calısıp kendi paramı kazanmaya baslasam kacırmam soyle fırsatları da iste. diesel'in saatleri cok hosuma gidiyo. iyi satıs olmus valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 100 TL ' ye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hayırlı uğurlu olsun =) güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 güle güle kullan evet. umarım beğenmişsindir :) ben çok begeniyordum saati diesel saatler normalde "farklı olsun" diye antin kuntin modellere ship ama bu çok şık duruyo . işte var zaten saatim nakit lazımd güzelim saat bana lvl80 relentless DK olarak geri döndü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar