Jester Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ulan harmless geri dön senle de görüşücez. beleş mmo diye 550 mb download yaptırıp priston tale'a soktun bizi girdiğimin ertesi günü oyun paralı oldu :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Azmodai, 11 Temmuz 2004 17:37 tarihinde demiş ki: sum 41 seviyorsun ve kaykaycisin ha? hmm. bitane yesil sac sprey al onu inceleyerek sacinla yapacagin fantezileri dusunmeye basla. trabzona kadar rahat rahat gidersin. Yanımda mavi saçlı birisi var. Ayıp ayıp...[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sen gitmiyomuydun taxime.. :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ehe, daha 17 dakka var çıkmamıza. Yayın yapıyoruz.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hehe ben daha guzel biyere gidiyom valla.. tansaj.. :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 17:19 tarihinde demiş ki: öhöehüğeüöheüöhü ben gidiyorum beyler 6 da otopüs kalkıo :) oh be 10 dakka kalmış [edit: saatim yanlışmış lol] yaz sonu dönüyodun di mi?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Temmuz 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Aklıma bir film geldi nedense. Adını hatırlıyamıyorum nedense. Bir koşu yarışı var. Astronomik bir mesafe. Duranları vuruyorlardı. Neden geldi acaba...[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: thanatos, 11 Temmuz 2004 15:37 tarihinde demiş ki: evine geri dondugunde paticikde acicak daha iceriksiz,bos threadler dusun yol boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 chemical'a ettiğim laflar bi yerime...öhhööm...beterin beteri var adama bak ya kafayı yemek üzereyim nasıl bi üyedir bu ya?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Etrafındaki insanları incele, içinden yorum yap onlara, konuştukları konuları dinle falan filan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 otobusteki diger butun canlıları psıkolojık denegın olarak kullan ... hepsının yolculuk boyunca davranıslarını gozlemle ... kendınce tahmınler cıkarımlar yap ... bazı etkıler ver (bakıslarla yada gazetesını ıste falan) tepkılerını olc ... sonra durum degerlendırmelerını ve psıkolıjık tahlıllerını yap ısın ıcıne bıraz komedı de kat ... gayet eglencelıdır ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: thanatos, 11 Temmuz 2004 15:37 tarihinde demiş ki: evine geri dondugunde paticikde acicak daha iceriksiz,bos threadler dusun yol boyunca. lol! imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sakız cıgne[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eger gece yolculuysa kitap okuma olayi siciliyo herkes uyuyo die isigi kapamak zorunda kaliyosun millet rahatsiz oluyo fln sen en iisi biraz daha para koy ucakla git baska turlu cekilmiyo yol 12 saat yolculuk yapinca artik bende anladimki otobus uzun yolda tercih edilmemesi gereken bisi ama kisa yolculuksa muzik dinle baska türlü gecmez çilen[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ahah ulan xechelon ailesi ile gidio sen biraz daha para koy falna ne abi abi bence sen biraz daha para koy bi üst modelini alırsın der gibi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Dresquin, 11 Temmuz 2004 17:50 tarihinde demiş ki: Yaz sonu mu dönecekmiş gerçekten? bilmiyorum ama en azından dediğine göre 26 saat yok ne güzel...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 dergi al..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Rehberle muhabbet et. Ben öyle yapardım. Sonra yedek şöförle muhabbet et. Eğer araba vs. muhabbeti seversen zevkli. Olmadı kafa dengi bulunur onunla konuşursun. Şahsen karadeniz rotasında yolu seyrederdim... Sonra uyuyakalırdım bir baktım gelmişiz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 en iyisi hiç otobüsü kullanmamak tabe[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hmm eğer cam kenarına oturursan yollarıda seyredebilirsin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 gazete okurum ben[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 höt kardeşler rica ediyorum ilaç ismi yazarken dikkatli olun. siz ciddi olmayabilirsiniz, ancak okuyanlar bunları gerçekten deneyebilirler.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ilaç ismi yazmamak hakkında daha önce yazılmışlar vardı yanılmıyorsam? Sakat durumlara gelmesin durum.. Şaka olarak yada CİDDİ olarak kullanmayın ismi verilen ilacı. Chem,çıkıp "Ben arkadaşımı uyutucam,şaka yapıcam 6 tane x içirtip" diyerek yaparsa görürüm o zaman...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 saf lar da var aramızda.. benim gibi hehe.. bu arada örümcek ekrandan sallanıyo hala..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 6 tane xxx alırsan, yine ölebilirsin yani. 6 tane hangi ilaç alınır aynı anda yani eha.[signature][hline]Can't remember to forget you. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 12 Temmuz 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar