kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ankara olmaz boş yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 @dory yok valla dtcf kayniyo oyle kizlarla o anlamda dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Soğuk olur ya oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya nolcak ankara desen ölür müsün adam surda sinava gitti bi umut bekliyorum ankara cikar diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: 0ne said: kermit said: 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Ne varmış halimde,tamam komando olarak afganistana falan göndermek istediler ama kabul etmedim,yurdum da kalmak istedim. Neyse orası HAKKARİ,ordan öte YOK GAYRİ... ben senin komutanın olsam eğitim zayiatı yapardım seni Kimleri eğitim zaiyatı yapmıyolar da beni mi yapıcaklar. 50 şınav 100 mekik 10 barfiks(daha 8'i geçemedim),halat falan. Güzeldir komando olmak be. HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA,HER KIZIN SEVDİĞİ KOMANDO OLAMAZ. pubahsfgdhjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tenekeadam said: Soğuk olur ya oralar. götün donacak burdur olur inşallahta 1 saatlik mesafe var antalyaya gezmeye gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha bide gemide askerlik yapacak çıkarsa yazık olur uzun dönem bide of acırım haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi başlarda güzel olur da sonrası bayar sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Laaann laaann uzun dönem deme bari. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: kermit said: 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Ne varmış halimde,tamam komando olarak afganistana falan göndermek istediler ama kabul etmedim,yurdum da kalmak istedim. Neyse orası HAKKARİ,ordan öte YOK GAYRİ... vatan hayınımısın lan sen git dedimi gideceksin hayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çaşıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 benim bi ark. 10 sene microsoftta coder olarak çalıştıktan sora yapim bari diyip gitti, afyonda önüne 1990 dan kalma bi bilgisayar koyup uzundönem yazıcı yapmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ragequit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bilgisayarlar evet gerçekten çok b..tan. Şöyleki 1.7ghz işlemcili 128mb ram li bilgisayardan adamlar süper bilgisayar hızı istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 lan giderken cebe ram atayım ben bari. afdsasdfg takarım kullandığım bilgisayara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 uzay hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 of beni kesin araba tamircisi yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abim 11 gün sonra gidecek. kütük ardahan. ne görüyorsun yüce kurbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 konya gördüm abinde adanada olabilir lan değişik şeyler görüyom çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit pirinç var okuyup üfler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ıslatıp pilav yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 of tam da tavuklu pilav yicem şimdi şansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit pilavımın tadına bakmak istermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 belli olduğu gün haber vericem şurası çıktı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar