_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bugün başladı, iki bölüm birden yayınlandı. Janitor gözükmeyecek gibi, ilk bölümde söylendiğine göre. Carlayı da görmedik, ama yine cox jd ve turk beni güldürmeye yetti. Özlemişim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 olmamış ilk 2 bölüm üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 carla kesin yokta, janitorda yok galiba bu durumda. zaten scrubs degil artik, scrubs:med school. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Habertürk'de bugün çıkan röportajda prodüksiyondaki bir türk yeralıyordu, "JD olmayacak deniyor, ne düşünüyorsunuz" sorusuna "bazı şeylerin aşılması lazım, çok fazla şey denediğimiz bir sezon oldu, Cheers'den sonra Frasier yapmak gibi denebilir, öncekinden daha çok beğeneceğinizi umuyoruz" dedi, ismini hatırlamıyorum şimdi ama hatırlarsam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 jd yoksa neden izleyelim ki. Çok çok iyi olması lazım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 olmamis diyemem, degisik olmus. carla yok jordan yok janitor yok ted yok benim tekrarlarini izleme sebebim olan karakterleri cikartmslar. jd cok yaslandirmislar ve eblek olmus. ebleklik dogasinda vardi zaten, bu kadar kasinca gerizekali gibi durmus acikcasi. cox yine cox elliot falan gorunur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 jordanin olmamasi cok isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 jordan, turk ve sarhoş Jan Itor :) benim diziyi izleme sebebimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 janitor baymisti biraz ya ama jordan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yani sirf eskiye gonderme olsun diye bi suru geyik sokmuslar, yapmacik olmus. ne guzel bitirmislerdi gecen sezon, niye bu donus... poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yeni kizlar kaymak gibiymis ama, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Azmodai said: yeni kizlar kaymak gibiymis ama, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 baya scrubs, concepti falan tam kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 scrubs en sevdigim dizi olmasına ragmen begenmedim bu 2 bölümü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Fin said: janitor baymisti biraz ya ama jordan =( YAKIN BUNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bence gayet güzeldi 2 bölüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şimdi izlicem çok heycanlıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oh elliot yok gibi. jo daha iyi karakter zaten o ön plana çıksın. şu an jd'nin iç sesini dinlememiz alıştırma süreci mi kalıcı mı onu da merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dory said: Fin said: janitor baymisti biraz ya ama jordan =( YAKIN BUNU! töbeeeee janitooor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oha janitor baydı demişler. ben izledim. valla şöyle söyliyim hislerimi; ilk başladığımda bu ne laaan:(((( dedim sonra yavaş yavaş ısındım beğendim yani. beni üzen tek şey olmayan karakterlerdir onun dışında dizi yine aynı dizi bence. bir de jd'yi çok mal yapmışlar. onun boku çıkmış işte biraz. eski sacred heartı özlemiyor değilim ben ki böle değişiklikleri hiç sevmeyen bir adamım ama bitti sanmıştım scrubs bitmesinden iyidir yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 janitor un gittiği iyi olmuş, baymıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 janitor geri dönecektir inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 janitor2un gitmesi iyi olmus diyenler ya gercekten espriden anlamiyolardir ya da espriden anlamiyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16846326 jc ile elliot varmış ama gidicekmiş, janitor gelebilirmiş filan yazmış burda adam bişeyler, ne kadarı doğru bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar