canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gaylik nasıl oluyor söyliyim hemen. karısızlıktan, yokluktan adama yönelme şeklinde oluyo. zaman zaman bana da oluyor ordan biliyorum. yasaklı sitelere biraz girsin geçer. gay filtresi uygularsa iyi olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 pro-hormone basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kitana said: Havlu said: abi denemeden bilemezsin ki hosuna gidecek mi gitmeyecek mi @abilify abi pasif gay var gay var, ayril ondan dirdir ediyosa yani kendine cektirdigin cileye yazik abi denemek nedir. sen biri ile birlikte olmadan önce o kişiyi beğenmezmisin? bende hayvanları arzulamaya karar verdim. bi dk ama abi denemeden bilemezsin diyebilirmisin? saçma yani. oyle de denemeden bilebilir misin? erkeklerden hoslanmiyosundur ama erkeklerle sevismedigin icin nasi bisey oldugunu bilemezsin? bu mantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahhahah.vay mantıga.ama işte erkek olupta erkekle sevişmeyi denemenin geri dönüşü yoktur herhalde.deneyenler söyelesin.ama bi girdimi omur boyu kalır herhalde.1 kere ile başlarsan 3-5 olur mu ?.bilenler söylesin bi arkadaşım gay olacakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abilify said: Havlu said: bir arkadasim gay olmayi dusunuyor Ahahahaha bu arkadas olayına çok gülüyorum ben. Şu mesaj arada kaynamış, yazık olmasın oldukça manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hepimiz gay iz diyen çıkmadı mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 'arkadasin' "simdi beni boyle kasli bi erkek evire cevire opse yanaklarimdan" diye dusunsun bi.eger tahrik oluyosa bundan 'o' zaten gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi gaylik bu kadar midir yani, evire cevire kasli bi erkek tarafindan opulmek? bu kadar mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hmmmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gaylik hakkında bi sanat dalıymış gibi konustun şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: oyle de denemeden bilebilir misin? erkeklerden hoslanmiyosundur ama erkeklerle sevismedigin icin nasi bisey oldugunu bilemezsin? bu mantik niye bilemicek canım illa bi erkekle adamın yatması öpüşmesimi gerek adam sokağa çıktıgında kimin kıçına bakıyor erkeklerinmi kızlarınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cok ayrintili bi bilgim yok. bu kadarini dusunebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Llama said: Havlu said: oyle de denemeden bilebilir misin? erkeklerden hoslanmiyosundur ama erkeklerle sevismedigin icin nasi bisey oldugunu bilemezsin? bu mantik niye bilemicek canım illa bi erkekle adamın yatması öpüşmesimi gerek adam sokağa çıktıgında kimin kıçına bakıyor erkeklerinmi kızlarınmı ? abi ne bileyim onu ben, sadece mantik olarak bilinemez demeye calisiyorum. biseksuellik de oradan geliyor zaten, herkesten tahrik olmanin otesi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: abi gaylik bu kadar midir yani, evire cevire kasli bi erkek tarafindan opulmek? bu kadar mi yani? Abi kadınlar şundan azıyolar mesela işte.. Azanı var en azından =D Şu da olur bak arkadaşın muz, salatalık falan çok mu sever? Bunları da düşünmek lazım falan ohoo.. Saçma bi muhabbet oldu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o diilde bu gerçek olmayan konu aksama 500 mesajı görür :) ayrıca @nilep :tükmüklü tükmüklü oluo kötü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi simdi ben de muz severim salatalik severim, sen de seversin, o bi olcut degil onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nileppezdel said: Havlu said: abi gaylik bu kadar midir yani, evire cevire kasli bi erkek tarafindan opulmek? bu kadar mi yani? Abi kadınlar şundan azıyolar mesela işte.. Azanı var en azından =D Şu da olur bak arkadaşın muz, salatalık falan çok mu sever? Bunları da düşünmek lazım falan ohoo.. Saçma bi muhabbet oldu bu.. nilep sen ne kadar bilgili imişsin bu kadınlar konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: abi simdi ben de muz severim salatalik severim, sen de seversin, o bi olcut degil onu diyorum. İçinde seviyorsan ölçüt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ama nilep onu demedi.muzu gorupte kafasında penis mi oluşuyor.hani yanlıslıkla muzun üstüne düşsem ne güzel olur gibi düşünceler varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: abi simdi ben de muz severim salatalik severim Arkadaşın idi hani? Hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sanki sen hic muz yemiyosun salatalik yemiyosun ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 türk erkeği öyle şeyler yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 izmirin havasından suyundan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: sanki sen hic muz yemiyosun salatalik yemiyosun ha. alttan yemiyoruz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar